Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Actief achter het bureau

Actief achter het bureau

Hele dagen achter het bureau zitten is erg ongezond. In de toekomst zitten we fietsend aan het bureau! Bovendien voorkomt het gezondheidsproblemen die ontstaan door hele dagen zitten. Bewegen kan door rustig te wandelen op een loopband of door te fietsen achter het bureau.

Staand werken gebeurt in Nederland steeds meer, vooral omdat mensen met bepaalde klachten hier prettiger aan kunnen werken. Bewegend werken daarentegen is niet erg populair en vinden we maar raar. In andere landen zoals Australië is het wel heel gewoon om te staan of te bewegen achter het bureau.

Lees hier het complete artikel.

Ik kom graag met Health2Work in contact
Djurre De Boer
Djurre De Boer

Naast zijn studie komt Djurre in zijn vrije uren de marketingafdeling versterken van Health2Work. "Voldoende bewegen is belangrijk. Dus kom in beweging!"

Ga naar alle blog berichten van Djurre

Relevante blog posts

Fietsen op je werkplek met de bureaufiets
Fietsen op je werkplek met de bureaufiets

Wij zitten dagelijks met zijn allen té veel en té lang en dat beseffen we ons steeds meer! Langdurig zitten is namelijk ongezond. Sterker nog, het kan je levensduur zelfs v...

Het nut van fietsen achter het bureau
Het nut van fietsen achter het bureau

Tegelijkertijd bureauwerk doen en fietsen, het is mogelijk en kent vele voordelen! Het is tegenwoordig bekend dat langdurig zitten erg slecht is voor de gezondheid. Het ver...

Meer bewegen op je werk?
Meer bewegen op je werk?

Sporten is gezond, maar alleen bewegen voor of na werk...