Akoestisch meubilair

4 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Waarom akoestisch meubilair?

Het aantal flexwerkplekken en kantoortuinen neemt in hoog tempo toe. De behoefte aan concentratiewerkplekken en overlegruimtes groeit hierdoor automatisch. Collega’s zoeken elkaar op voor een praatje. Je kunt je voorstellen dat er geluid wordt geproduceerd als er in een ruimte vijf mensen langskomen voor een praatje. Om deze geluidsoverlast te reduceren kun je gebruik maken van akoestisch meubilair. Je creëert dan overlegplekken, waarin deze collega’s zich voortaan kunnen afzonderen voor een praatje.

Wij bieden verschillende akoestische oplossingen om je af te scheiden of in een geluidsvriendelijke omgeving te werken.

Akoestische overlegruimte

In een akoestische overlegplek houd je het gesprek binnen de aanwezigen. Je wordt niet afgeleid door schelle geluiden, waardoor je een goed gesprek kunt voeren en elkaar goed kunt verstaan. Met akoestisch meubilair kun je de akoestiek van een ruimte op een stijlvolle manier verbeteren. Een goede akoestiek heeft een positieve invloed op de werksfeer en op de productiviteit.

Akoestische belcel

Een akoestische belcel biedt je de mogelijkheid om een privé telefoongesprek te voeren, waarbij je collega’s geen last hebben van jouw gesprek. De geluidsdempende akoestische stof zorgt ervoor dat je je kan focussen op het gesprek en eventuele bijstanders je niet kunnen afluisteren.

  • Creëer een rustige overlegruimte
  • Voorkom geluidsoverlast
  • Concentratieruimte

Akoestiekscan

Ben je benieuwd hoe het met de akoestiek in jouw werkomgeving is gesteld? Wij kunnen jouw akoestiek meten met een scan. Benieuwd? Vraag een akoestiekscan aan en ontdek of akoestisch meubilair iets voor jouw werkomgeving kan betekenen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren