Verwarming van de werkplek

3 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Waarom een akoestisch verwarmingspaneel?

Een goed verwarmde werkplek zorgt voor comfort en productieve medewerkers. Niets is vervelender dan een werkplek waar het te warm, te koud is of dat je tocht in de nek of rondom de benen ervaart. Met een akoestische verwarmingspaneel is dit verleden tijd. Door het akoestisch verwarmingspaneel aan bijvoorbeeld het plafond te hangen kom je tegemoet aan de individuele wensen van je medewerkers. Zij kunnen zelf de warmte inregelen en aanpassen op individuele behoeften.

Infrarood verwarming op kantoor

Het is van belang om een omgeving te creëren waarin je medewerkers zich goed voelen, waardoor zij optimaal presteren. Het klimaat op kantoor speelt hierin een grote rol. Het infrarood verwarmingspaneel blaast geen lucht, maar verwarmt juist oppervlaktes en personen. Dit heeft een positieve uitwerking op de gezondheid van je medewerkers. Het paneel monteer je aan de wand of aan het plafond. Ook is er een mogelijkheid om de panelen onder een bureau te plaatsen.

Verwarmingspaneel met verlichting en eigen huisstijl

Het infrarood akoestisch verwarmingspaneel kan gecombineerd worden met LED-verlichting. Zo maak je nog effectiever gebruik van de verwarmingspanelen. De textielcovers kunnen naar eigen wens bedrukt worden, zodat ze perfect in de huisstijl passen. De textielcover kan een eigen design zijn of een design uit onze collectie.

De voordelen voor jou op een rijtje:

  • Prettig werkklimaat
  • Energiezuinig
  • Hoog rendement
  • Natuurlijke infraroodwarmte
  • Individuele bediening van warmte

Verwarmingspaneel uitproberen?

Ben je benieuwd of een verwarmingspaneel iets voor jou of je medewerkers is? Probeer het akoestisch verwarmingspaneel 30 dagen gratis uit op je eigen werkplek!

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren