Akoestische panelen

2 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Akoestische wandpanelen

Wil je de akoestiek verbeteren in je werkomgeving? Akoestische panelen zorgen voor een verbeterde spraakverstaanbaarheid in een ruimte. Een wand met akoestische panelen voorkomt een hinderlijke echo of nagalm tijdens het werken. Health2Work biedt verschillende wandpanelen en wandelementen die ervoor zorgen dat in een werkomgeving een warm geluid ontstaat. Het vermijden van hinderlijke geluiden zorgt voor een verbeterde productiviteit voor de werknemer in de ruimte. 

De voordelen voor jou op een rijtje:

  • Meer privacy tijdens gesprekken
  • Verminderen van stress bij medewerkers
  • Minder afleiding door ongewenste geluiden
  • Betere concentratie voor medewerkers

Wanneer kies je voor een wand met akoestische panelen?

Akoestische panelen zijn onder andere van belang in de kantooromgeving waar veel gebeld en besproken wordt. De uitdaging ligt in het creëren van een geluidsomgeving die de communicatie binnen een werkgroep bevordert terwijl gesprekken van collega’s verderop niet storen. Als de mogelijkheden via het plafond beperkt zijn, kun je met akoestische gordijnen en wandpanelen het gewenste resultaat bereiken. Om de akoestiek te verbeteren kun je daarom een akoestische wand creëren. De elementen worden verlijmd en met verschillende bevestigingssystemen aangebracht. 

Akoestiek verbeteren met design

Onze akoestische omgeving heeft een grotere invloed op onze werksfeer dan we denken. Daarom is het verstandig om hieraan eisen te stellen. Met onze wandoplossingen realiseer je een effectieve geluidsabsorptie op de wanden, passend bij de uitstraling van jouw organisatie. Een goede akoestiek zorgt niet alleen voor het oor, maar ook voor het oog. Zo is het mogelijk een akoestisch wandpaneel met eigen opdruk te leveren, welke geheel past binnen de huisstijl van jouw organisatie.

Wil je meer weten over akoestiek? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze ergonomische adviseurs en ontvang vrijblijvend advies over akoestische wandpanelen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren