Akoestische bureauschermen

1 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Waarom een akoestische bureauscherm?

Zit je in een grote kantoortuin met veel collega’s? Dan ondervind je vaak geluidshinder, het geluidsniveau is erg hoog. Een collega die de hele dag door aan de telefoon hangt, iemand met een luide stem die tegenover je zit.. Erg vervelend en het beïnvloedt je productiviteit.

Een akoestische scheidingswand kan dit probleem verhelpen. De wand zorgt voor een scheiding, goede akoestiek en creëert een individuele werkomgeving. De scheidingswand absorbeert het geluid en biedt direct geluidsreductie. Een effectieve manier om werkplekken visueel en akoestisch van elkaar af te schermen.

Scheiding werkplek met akoestisch bureauscherm

Een bureauscherm heeft een geluidsabsorberende werking. Dankzij akoestische bureauschermen heb je minder last van geluidsoverlast op de werkvloer. De akoestische bureauwanden absorberen namelijk een groot deel van de echoënde en galmende geluiden die veel overlast kunnen veroorzaken. Het zorgt voor meer rust en privacy op een werkplek. 

Voordelen akoestische scheidingswand

  • Vermindering van nagalm, geluidshinder en overlast
  • Verhoogt de productiviteit
  • Geschikt als werkplekafscheiding
  • Meer job satisfaction!

Design scheidingswand

Zorg voor een rustige kleur of design voor de scheidingswand. Het contrast tussen de scheidingswand en je beeldscherm mag niet te groot zijn. Een rustige achtergrondkleur, waardoor je niet gestoord of afgeleid wordt, is ergonomisch aan te bevelen. Uiteraard is dit af te stemmen op de huisstijl en sfeer binnen jouw organisatie.

Afwerking

Een scheidingswand of bureauscherm wordt afgewerkt met een stof naar jouw keuze. Afgeronde of haakse hoeken? Een kleur die past bij de huisstijl? De keuze is aan jou. Wil je meer weten over akoestiek? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze ergonomische adviseurs en ontvang vrijblijvend advies over een akoestische scheidingswand.Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren