Health2Work Acoustic

3 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Akoestische oplossingen

Health2Work heeft een eigen lijn met akoestische oplossingen ontwikkeld, die de akoestiek in een ruimte verbetert. De productie van deze akoestische oplossingen is in eigen beheer. Een voordeel hiervan is dat we iedere gewenste maat, kleur en dikte van een paneel kunnen leveren.

Mogelijkheden akoestische oplossingen

De Health2Work Acoustic panelen bieden een hoge absorptiewaarde. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, waardoor verschillende toonhoogtes worden geabsorbeerd. Een dik paneel absorbeert de lage tonen, terwijl een wat dunner paneel de hoge tonen opvangt. Door deze variatie in materiaaldikte ben je in staat een betere akoestiek in de ruimte te creëren.

De akoestische panelen worden gebouwd met een houten frame, gevuld met akoestisch schuim. De panelen worden standaard gestoffeerd in de stof Camira blazer lite. Deze stof is kwaliteit zeer hoogwaardig. Uiteraard is een andere stofsoort in overleg mogelijk.

Topkwaliteit akoestiek van Nederlands fabrikaat!

Advies akoestische oplossingen

Om tot de juiste akoestiek in een ruimte te komen is een goed advies belangrijk. We komen graag langs om de ruimte te bekijken en op te meten, om vervolgens een goed advies uit te brengen.

> Maak een afspraak!