15 september 2014

De arbeidsgerelateerde zorg moet kwalitatief beter worden: effectiever, met meer kennis van zaken, met aandacht voor preventie en re-integratie, én toegankelijk voor alle werkenden. Dat staat in een ontwerpadvies dat de SER in zijn openbare vergadering van vrijdag 19 september a.s. zal behandelen. Een ontwerpadvies van de SER schijnt licht op de verbeterpunten van de arbozorg.

Health2Work biedt een breed scala aan oplossingen, voor verschillende arbeidsgerelateerde klachten. Naast onze Health2Work Academy biedt Health2Work ook een groot aantal ergonomische producten om je klachten te verhelpen of te voorkomen. Toekomst Arbeidsgerelateerde Zorg – Health2Work

Arbeidsgerelateerde zorg realiseren

Arbeidsgerelateerde zorg kan worden geboden door de bedrijfsgezondheidszorg - die is gericht op het voorkomen van beroepsziekten, bedrijfsongevallen, ziekte en verzuim van werknemers - en in de reguliere zorg.

Het complete ontwerpadvies is hier in te lezen

Door Jeroen Schipper

Jeroen Schipper was van 2011 t/m 2016 verantwoordelijk voor de IT binnen Health2Work. In 2016 heeft Jeroen een nieuwe uitdaging gevonden en is sindsdien niet meer werkzaam bij Health2Work.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren