15 september 2014

Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en voorzitter MKB-Nederland tekenen intentieverklaring over duurzame inzetbaarheid. Minister Lodewijk Asscher en de voorzitter van MKB-Nederland hebben op 8 september een intentieverklaring getekend om de duurzame inzetbaarheid van werknemers in het midden- en kleinbedrijf te stimuleren. 

In een goede werkomgeving is een goede bureaustoel van essentieel belang. Dit verhoogt de productiviteit en reduceert lichamelijke klachten van medewerkers. De verhoging van de AOW-leeftijd en de vergrijzing van de beroepsbevolking maken het nodig dat werkgevers serieus in werknemers investeren en dat werknemers op hun beurt bereid zijn te leren, zich aan te passen en te ontwikkelen.

Duurzame inzetbaarheid realiseren

Beleid gericht op duurzame inzetbaarheid vraagt om ruimte voor scholing, ontwikkeling van nieuwe kennis en vaardigheden, een gezonde werksfeer én het terugdringen van ziekteverzuim.

Minister Asscher stelt voor de komende vier jaren vijf miljoen euro beschikbaar aan MKB-Nederland.

Bron: Rijksoverheid

Meer informatie over de RH Logic 400

Door Jeroen Schipper

Jeroen Schipper was van 2011 t/m 2016 verantwoordelijk voor de IT binnen Health2Work. In 2016 heeft Jeroen een nieuwe uitdaging gevonden en is sindsdien niet meer werkzaam bij Health2Work.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren