Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Omgeving beïnvloedt werkplezier en prestaties

Omgeving beïnvloedt werkplezier en prestaties

In het geval van concentratieproblemen door lawaai of pratende mensen kan een akoestische oplossing van Health2Work een uitkomst zijn.

Het is van groot belang dat mensen zich prettig voelen in hun werkomgeving. Uiteraard verschilt dit nogal per medewerker. Zo hebben introverte mensen minder behoefte aan contact dan extraverte mensen. Ook hebben introverte mensen op kantoor meer last van geluiden en prikkels dan extraverte mensen. Deze laatste groep heeft juist een stimulans op de werkplek nodig om zich te kunnen concentreren. Door met deze en soortgelijke factoren rekening te houden bij de inrichting van het kantoor is de kans groot dat werknemers met meer plezier aan het werk gaan en dat werkprestaties verbeteren.

Meer informatie
Heine de Bruin
Heine de Bruin

Klanten tevredenstellen, daar kan Heine van genieten. Na zijn studie Small Business and Entrepreneurship is Heine van een deeltijdbaan naar een voltijdbaan bij Health2Work gegaan. Heine is leergierig en kreeg de ruimte om zich te ontwikkelen binnen het bedrijf. Inmiddels is hij algemeen directeur. Health2Work biedt veel ergonomische oplossingen en dat is volgens Heine de kracht van het bedrijf. “Als ik klanten adviseer over ergonomische hulpmiddelen bij fysieke klachten, dan kunnen we altijd een geschikt product leveren. Er is bij ons geen ‘nee’ te koop.”

Ga naar alle blog berichten van Heine