Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Inrichting van de werkplek bij een zzp’er

01 september 2015
Laatste wijzigingsdatum: vrijdag 27 mrt. 2020
Inrichting van de werkplek bij een zzp’er

Jan Zijlstra, zzp'er bij Janzijlstra.nl, vertelt over Health2Work. Health2Work levert niet alleen voor grote klanten, maar we doen ook de inrichting van de werkplek bij een zzp'er. Jan Zijlstra werkt vanuit huis en zocht een oplossing voor zijn rugproblemen.

Wij hebben Jan Zijlstra voorzien van advies, zodat hij zonder problemen weer aan de slag kon.

referentie_afbeelding

"Zij bieden niet alleen service, maar ook een zitinstructie. Zij zorgen ervoor dat de stoel blijft functioneren".

Jan Zijlstra (Eigenaar ICT-bedrijf)

Goede service

‘Ik ben goed geholpen door Health2Work. Zij hebben mij een stoel geadviseerd, waardoor ik nu zonder rugpijn en andere problemen weer lekker aan het werk kan. Ik ben erg tevreden over de service van Health2Work. Zij bieden niet alleen service, maar ook een zitinstructie. Zij zorgen ervoor dat de stoel blijft functioneren.’

Advies op maat

Werk jij ook vanuit huis en loop je tegen iets aan? Neem contact met ons op en stel je vraag. Ben je benieuwd of jouw thuiswerkplek wel ideaal is? Merk je beginnende fysieke klachten? Loop er niet te lang mee rond en bel ons.

Ja, ik wil ook advies!
Aafke Wallie van Dijk
Aafke Wallie van Dijk

Aafke Wallie is sinds 2015 marketingmedewerker bij Health2Work. Ze is verantwoordelijk voor alle communicatiemiddelen. “Bij Health2Work hebben we als doel mensen een gezonde werkplek te bieden, zodat ze productiever te werk kunnen gaan. Ook ik vind het belangrijk dat mensen met plezier naar hun werk gaan. Dat wij daar als team voor kunnen zorgen, vind ik een mooie gedachte.”

Ga naar alle blog berichten van Aafke Wallie

Relevante blog posts