Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

De Health2Work blog

Health2Work wil jou graag overtuigen van het belang van een gezonde, ergonomisch ingerichte werkplek. Dit proberen we te doen door middel van bijvoorbeeld trainingen, workshops en voorlichtingen, maar ook door middel van onze blogs. In onze blogs delen wij kennis over gezond en efficiënt werken want we willen graag dat jij op zo’n manier werkt dat je energiek en vitaal je dag begint én eindigt! In onze blogs lees je onder andere over goede werkhoudingen, de laatste ontwikkelingen in de ergonomie en slimme ergonomische oplossingen. Ook lees je hoe onze klanten met een specifieke hulpvraag heeft geholpen of hoe je je bureau goed instelt.

Waarom een ergonomisch toetsenbord?

Waarom een ergonomisch toetsenbord?

Om lichamelijke klachten te voorkomen bij beeldschermwerk, is het aan te raden om een ergonomisch toetsenbord te gebruiken. Lees meer over ergonomische toetsenborden en ontdek ons aanbod in deze blog.

4 min
Dé top 10 ergonomische zadelkrukken

Dé top 10 ergonomische zadelkrukken

Een goede zithouding is belangrijk voor onze gezondheid. Zadelkrukken zijn een populair hulpmiddel om een ergonomische zithouding te bevorderen en rug- en nekklachten te voorkomen. In deze blog bespreken we de top 10 zadelkrukken.

4 min
Stilte werkplekken: de oplossing voor de drukke kantoortuin

Stilte werkplekken: de oplossing voor de drukke kantoortuin

Open kantoren hebben voordelen, maar ook nadelen. Het creëren van stille werkplekken kan een oplossing zijn om de afleidingen in een open kantoorruimte te verminderen. In deze blog worden stilte werkplekken besproken, inclusief hun voordelen en waar je op moet letten bij het inrichten ervan.

4 min
Het voorkomen van fysieke klachten bij tillen, duwen en trekken

Het voorkomen van fysieke klachten bij tillen, duwen en trekken

Tillen, duwen en trekken zijn veelvoorkomende handelingen in de zorg. In deze blog gaan we dieper in op waarom tillen, duwen en trekken in de zorg belastend zijn en wat we kunnen doen om dit probleem aan te pakken.

4 min
Top 10 ergonomische bureaustoelen

Top 10 ergonomische bureaustoelen

Een goede bureaustoel is belangrijk om gezond te blijven tijdens lange dagen achter het bureau. Een ergonomische bureaustoel kan helpen bij het voorkomen en verminderen van nek-, schouder- en rugklachten. Bekijk in deze blog de top 10 ergonomische bureaustoelen.

5 min