In het verlengde van de inrichting van het nieuwe kantoor van AB Vakwerk te Sneek, mochten wij ook de verbouwde locatie in Dokkum inrichten volgens het nieuwe concept.

Aangezien dit een bestaand pand was, was de herindeling van de ruimtes de grootste uitdaging. Met name het bedenken van de indeling van de kantoortuin, zodat deze ook geschikt is voor de groei van de vestiging in de nabije toekomst, zonder te hoeven verbouwen.

AB Vakwerk Dokkum ZithoekAB vakwerk DokkumAB vakwerk Dokkum 

Ook in dit project hebben wij weer de slinger verstelbare en zit/sta bureaus ingezet, evenals de bureaustoelen in de huisstijl van AB Vakwerk.

In dit project hebben wij de volgende zaken uitgevoerd:

  • Ontwerp van de inrichting
  • Leveren en plaatsen van de raamdecoratie

Het gehele pand is rondom voorzien van ramen van ongeveer 120 x 120 cm. Wij hebben gekozen hier plissé gordijnen in te zetten volgens het top down en bottom up systeem. De plissés kunnen geheel open of dicht, maar ook als een baan in het midden van het raam geplaatst worden met het oog op privacy. Plissé gordijnen filteren het zonlicht en voorkomen daarmee hinderlijke lichtinval op bijvoorbeeld het beeldscherm van de computer.

AB vakwerk DokkumAB vakwerk DokkumAB vakwerk Dokkum

In het midden van de kantoortuin hebben wij een design zitje gemaakt van Lonq, bestaande uit drie krukken en een tafel. Hier kun je intakes doen of met collega’s koffiedrinken. De vorm van de krukken zorgt voor een zeer comfortabele zit. 

Hoe is de werkomgeving voor uw medewerkers?

Ontvang vrijblijvend advies

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren