In opdracht van locatiegroep Veghel van BrabantZorg heeft Health2Work naar een oplossing gezocht voor de akoestiek in twee Psycho Geriatrische woningen. In de algemene gangen en in de verbindingsgang van dienstencentrum Simeonshof is de galm gereduceerd. In de gangen zijn geluidsabsorberende plafondpanelen aangebracht.

De locatiegroep Veghel van BrabantZorg heeft Health2Work gevraagd naar een oplossing voor de akoestiek in twee Psycho Geriatrische woningen. In de algemene gangen en in de verbindingsgang van dienstencentrum Simeonshof hebben we de galm gereduceerd. In de PG-gangen en de verbindingsgang op de eerste verdieping bij de vide van de hoofdentree zijn geluidsabsorberende plafondpanelen aangebracht.

Na het aanbrengen van de akoestische plafondplaten op één Psycho Geriatrische afdeling, wordt gelijk de akoestisch verbetering ervaren in vergelijk met identieke andere Psycho Geriatrische afdelingen.
Diana Zijlmans, Manager locatiegroep Veghel centrum en Oost legt uit: ‘Het is erg prettig dat het geluid gedempt wordt. Onze werknemers en cliënten ervaren minder galm en een stillere en comfortabele werk- en woonomgeving.’

Na het eerste contact met Eric Riepe, projectleider BrabantWonen, was het doel om in eerste instantie ook een extra invulling te geven aan het interieur met mooie gekleurde akoestische wandpanelen.
Uiteindelijk in overleg met de kunstenares van BrabantZorg heeft de projectgroep gekozen voor neutrale witte akoestische plafondpanelen. BrabantZorg en haar cliënten zijn tevreden over het behaalde resultaat.

Ruimte-akoestiek

De akoestiek in een ruimte moet passen bij het doel van de ruimte. Optimale akoestiek is belangrijk, zodat er geen geluidsoverlast en daarmee geen concentratieproblemen zijn. Health2Work helpt bij het creëren van optimale omstandigheden in verschillende ruimtes.

Neem contact op met Health2Work

Hoe is de werkomgeving voor uw medewerkers?

Ontvang vrijblijvend advies

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren