CSK Food Enrichment levert zuivelingrediënten aan de voedingsmiddelenindustrie. Met een track record van meer dan 100 jaar in de Nederlandse zuivel is CSK inmiddels uitgegroeid tot een internationale business-to-business-speler.

Wij zijn door CSK Food Enrichment gevraagd om mee te denken over de inrichting van hun nieuwe laboratorium op het terrein in Leeuwarden. Hierbij hebben wij gezocht naar de ideale combinatie tussen het kantoorgedeelte en het laboratorium.

csk-food-enrichment-leeuwardencsk-food-enrichment-leeuwarden

In het kantoor hebben wij een combinatie gemaakt tussen flexplekken en vergaderen. De vergadertafel is modulair en kan in aparte delen ingezet worden. De flexplekken zijn slinger verstelbaar en voorzien van monitorarmen, zodat iedereen gemakkelijk de juiste werkhouding kan aannemen.

In het laboratorium is  gekozen voor gebruik van zeer stabiele werktafels op stahoogte die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De onderkasten die aan de tafels hangen zijn gemakkelijk verplaatsbaar, zodat de inhoud altijd binnen handbereik is en je te allen tijde ergonomisch kunt werken, zonder dat de kasten in de weg zitten. Daarnaast hebben wij ook de zuurkasten geleverd.

  • Ontwerp van de inrichting
  • Leveren van de complete laboratoriuminrichting, grotendeels maatwerk
  • Projectmanagement

De zuurkasten zijn uitgevoerd conform de hoogste eisen op gebied van ergonomie en veiligheid.

csk-food-enrichment-leeuwardencsk-food-enrichment-leeuwarden

Door gebruik te maken van verplaatsbare (laden)blokken, wordt altijd de meest perfecte ergonomische situatie gecreëerd. 

Hoe is de werkomgeving voor uw medewerkers?

Ontvang vrijblijvend advies

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren