De dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn (OCW) van de gemeente Den Haag neemt sinds 2006 ergonomische producten af van Health2Work. De gemeentelijke dienst is meer dan tevreden over de leverancier. 'Health2Work levert snel, is betrouwbaar en heeft kennis van zaken. Kortom: ze zijn écht goed', aldus Arno van Heerde, adviseur Arbo- en Milieuzorg bij de dienst OCW.

De dienst OCW is verantwoordelijk voor beleid en activiteiten op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, welzijn en gezondheidszorg (GGD) voor alle inwoners van Den Haag. De dienst heeft ongeveer 1130 medewerkers en is een van de kerndiensten van gemeente Den Haag. De OCW-ambtenaren zijn gehuisvest in verschillende kantoren en buitenposten.

Samen met collega mevrouw Koeman adviseert Van Heerde managers en medewerkers op het gebied van gezonde werkplekken. Op dit moment neemt de dienst OCW onder andere beeldschermverhogers, flatscreenarmen, documenthouders en ergokits voor laptops af van Health2Work.

Van Heerde verbaast zich soms over de snelle levering van Health2Work. 'Als je vandaag een bestelling plaatst, heb je de spullen de volgende dag of uiterlijk een dag erna al in huis. Ze doen wat ze zeggen en komen afspraken na. De leverbetrouwbaarheid is dus hoog, wat ik erg belangrijk vind.' De gemeente heeft Health2Work ook eens gevraagd om werkplekadviezen te geven, waarna er een quick scan is uitgevoerd. Van Heerde is te spreken over de kennis van Health2Work. 'Ze weten op het gebied van ergonomie waar ze het over hebben. Ze zijn deskundig, spelen snel in op trends en kijken vooruit. Verder geven ze goede nazorg en ben ik ook zeer tevreden over de klantenservice.'

Neem contact op met Health2Work

Hoe is de werkomgeving voor uw medewerkers?

Ontvang vrijblijvend advies

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren