Groningen Seaports heeft ons gevraagd om van de kombuis -hun kantine- een mooie en warme ontmoetingsplaats te creëren. De kombuis moest een ruimte worden waarin ontmoeten en kennis delen centraal staat.

Het Nieuwe Werken

‘We wilden het nieuwe werken integreren in de vernieuwde kombuis, daarom hebben we gekozen voor zit/sta-werkplekken en een aantal fietswerkplekken. Zo maken we er een aantrekkelijke en gezonde ontmoetingsplaats van’, aldus Diana Visser- manager Facility Services van Groningen Seaports.

Groningen-SeaportsGroningen-SeaportsGroningen-Seaports

Huisstijl

De kombuis is geheel aangepast naar de huisstijl en de omgeving. Het uitzicht op de zee is als het ware naar binnen gehaald. De kombuis is voorzien van de kleuren van het water en het strand.

Groningen Seaports kombuisBarkruk Groningen SeaportsTreinbanken Groningen SeaportsOntvangstruimte Groningen Seaports

Samenwerking

Diana Visser: ‘Ik heb de samenwerking als heel fijn ervaren. Het project was een heel leuk en creatief proces. Vanuit Health2Work werd er goed geluisterd naar onze wensen en daarnaast werd benadrukt dat we goed moesten nadenken over wat het doel zou zijn van de kombuis. Ook de ontvangstruimte is aangepast in dezelfde stijl. We kunnen onze gasten nu heel fijn verwelkomen.’

Neem contact op met Health2Work

Hoe is de werkomgeving voor uw medewerkers?

Ontvang vrijblijvend advies

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren