De Meldkamer Noord-Nederland is de gezamenlijke 112 meldkamer van politie, brandweer en ambulancezorg in Fryslân, Groningen en Drenthe. 24 uur per dag beantwoorden centralisten noodoproepen uit deze regio.

Gieneke is vitaliteitscoach bij de Meldkamer Noord-Nederland: “Als vitaliteitscoach geef ik mijn collega’s 1x in de 14 dagen een stoelmassage. Daarnaast zorg ik voor een juiste werkhouding en geef ik instructie hoe men de stoelen en tafels goed kan instellen. Ergonomisch werken is voor ons erg belangrijk. Ik zag dat we met z’n allen in de Meldkamer vaak in één houding bleven zitten. Daarom ging ik op zoek naar hulpmiddelen die helpen bij het dynamisch werken en kwam ik in contact met Health2Work.”

Gieneke merkte op dat er veel sedentair gedrag vertoond werd en ze wilde hier verandering in brengen. Samen met Health2Work heeft ze een aantal dynamische hulpmiddelen ingezet en is er een nieuwe dynamische 24-uurs werkplek ontstaan.

In de video vertellen Gieneke en de centralisten Gerard Jan, Luuk en Linda over het belang van een goede dynamische 24-uurs werkplek.

Hoe is de werkomgeving voor uw medewerkers?

Ontvang vrijblijvend advies

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren