Goed advies en een snelle service zijn belangrijk bij de levering van ergonomische stoelen. Dat vindt arbeidsdeskundige Roland Siebe van Pantar Amsterdam. Hij is dan ook tevreden over de dienstverlening van Health2Work. Het re-integratiebedrijf van de gemeente Amsterdam neemt speciale stoelen af waarbij maatwerk vereist is.

Pantar en Re-integratiebedrijf Amsterdam (DWI) begeleiden in totaal zo’n 9.500 mensen die gesubsidieerd werken of in het kader van arbeidstoeleiding aan het werk zijn.  De mensen werken binnen de eigen bedrijven van Pantar of bij de vele externe bedrijven en organisaties via detachering of op trajectbasis. Gedetacheerden zijn bijvoorbeeld werkzaam als muziekdocent, suppoost, fietsenmaker, receptionist, verpakker en systeembeheerder. Doel is om zoveel mogelijk mensen naar regulier werk te laten uitstromen.

Op het kantoor werken ongeveer 200 personen. Roland Siebe verzorgt hier werkplekonderzoeken voor zijn collega’s. Dit doet hij ook voor mensen met een handicap die in het kader van de Wet Sociale Werkvoorziening zijn gedetacheerd bij bedrijven of organisaties. ‘We schakelen Health2Work in om speciale bureaustoelen voor ons kantoorpersoneel te leveren. Ook kopen we bij hen voor gedetacheerde medewerkers bijvoorbeeld stoelen die geschikt zijn voor verpakkingswerk’, aldus Siebe.

Mensen met een fysieke beperking hebben behoefte aan een stoel die aangepast is aan hun situatie. ‘We vragen dus om maatwerk’. Siebe is positief over de manier waarop Health2Work adviseert. ‘Ze denken op een prettige en functionele manier mee. Mijn contactpersoon Floris lost problemen vlot op en kan snel handelen. Er is zeker sprake van een klik.’

Neem contact op met Health2Work

Hoe is de werkomgeving voor uw medewerkers?

Ontvang vrijblijvend advies

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren