De Ronald McDonald Hoeve is een van de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds en biedt gezinnen met zorgintensieve kinderen voor een laagdrempelige prijs een viertal mooie, aangepaste vakantieappartementen aan.

In het hoofdgebouw bevinden zich de woonkamer, de gezamenlijke ruimte en de keuken. Beide laatstgenoemde ruimtes zijn voorzien van wanden en plafonds van gelakte OSB platen en een tegelvloer. In deze ruimte was, zeker vanwege de schuine vormen, de akoestiek heel erg slecht. Daarom is Health2Work gevraagd de akoestiek te verbeteren.

Zwevend akoestisch paneelAkoestisch plafondAkoestische plafondpanelen

Akoestiek

Zeker met de doelgroep zorgintensieve kinderen werd het voor hen te rumoerig in deze ruimte en was het ook niet mogelijk om op een prettige en rustige manier als gezin te ontbijten.

Wij hebben de ruimte voorzien van vierkante akoestische plafondpanelen die wij volledig in lijn met de architectuur hebben mee laten lopen. Zo wordt er geen afbreuk gedaan aan het speelse ontwerp, maar wordt dit juist versterkt.

Dankzij de akoestische panelen is de akoestiek in de ruimte optimaal zonder verdere benodigde aanpassingen. Zo is het weer een prettige plek geworden voor de gezinnen die er verblijven, maar ook voor de medewerkers en vrijwilligers van De Hoeve die daar met elkaar vergaderen.

Akoestisch plafondRonald McDonald woonkamerAkoestisch paneelAkoestische plafondoplossing

Hoe is de werkomgeving voor uw medewerkers?

Ontvang vrijblijvend advies

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren