Health2Work heeft van Stedelijk Onderwijs Antwerpen de opdracht gekregen om op geluidsniveau een aangename werkomgeving te creëren.

Akoestiek

De akoestiek bij het Stedelijk Onderwijs Antwerpen was niet geschikt voor de werkzaamheden die er werden uitgevoerd. We hebben een meting uitgevoerd en op basis van de uitkomsten akoestische wandpanelen aangebracht. De medewerkers ervaren hierdoor meer comfort en hebben een prettigere werkomgeving.

'Ik ben door het team van Health2Work vriendelijk geholpen; een team die echt meedenkt met de klant. Na het aanbrengen van de akoestische oplossing, o.a. wandpanelen en bureauschermen, ervaren we meer comfort en minder galm. Ik ben tevreden over het eindresultaat, de akoestiek is nu perfect. De levering was stipt op de afgesproken tijd en erg netjes afgewerkt.'
Leen van Reeth, beleidsmedewerker Stedelijk Onderwijs Antwerpen

Ruimte-akoestiek

De akoestiek in een ruimte moet passen bij de werkzaamheden die er uitgevoerd worden. Optimale akoestiek is belangrijk, ongeacht of er in de ruimte gewerkt, geleerd of geopereerd wordt. Health2Work kan helpen bij het creëren van de optimale omstandigheden. Uiteraard wordt er gekeken naar de huisstijl van de ruimte en passen we de akoestische panelen hierop aan.

Akoestische panelenStedelijk Onderwijs Antwerpen - akoestiekAkoestische panelen - detail

Akoestische wandpanelen

Hoe is de werkomgeving voor uw medewerkers?

Ontvang vrijblijvend advies

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren