De perfecte bureaustoel voor elke lengte en postuur

In Nederland zitten werknemers gemiddeld 8,9 uur per werkdag, een record dat nergens anders ter wereld wordt geëvenaard. Een goede ergonomische stoel is hierbij erg belangrijk.

In Nederland zitten werknemers gemiddeld 8,9 uur per werkdag, een record dat nergens anders ter wereld wordt geëvenaard. Een goede ergonomische stoel is hierbij erg belangrijk. Vooral als je een ander postuur hebt dan een gemiddelde Nederlander is het af en toe lastig om een stoel te vinden die bij jouw lichaam past. Lees hieronder hoe jij een stoel vindt die bij jou past.

De bureaustoel voor kleinere en smallere mensen

Ben je wat korter en/of smaller van postuur en heb je het gevoel dat je bureaustoel niet comfortabel zit?  Een oplossing is de RH Logic 300, speciaal ontworpen voor kleinere personen. Deze bureaustoel heeft een verstelbare zithoogte en zitdiepte, zodat je voeten plat op de grond kunnen staan en je knieën mooi gebogen zijn. Met verstelbare armleuningen en optimale lendensteun biedt de RH Logic 300 de perfecte ondersteuning voor een gezonde werkhouding. Daarnaast zijn onze stoelen volledig aan te passen naar jouw lichaam en is maatwerk mogelijk.


Sluit de stoel niet aan bij jouw lichaam? Geen probleem! Onze curatieve hulpmiddelen zijn aanpasbaar aan jouw lichaamsbouw wat bijdraagt aan een effectieve behandeling en voorspoedig herstel.

Naar formulier


De bureaustoel voor langere en vollere mensen

Ben je langer en/of voller van postuur dan de gemiddelde Nederlander en merk je dat een standaard bureaustoel jouw lichaam niet voldoende ondersteunt? Dan ben je niet de enige. Een curatieve oplossing is de RH Logic 400 XL. Deze bureaustoel beschikt over een zitting van 51,5 tot 57,7 cm. In combinatie met het bewegingsmechaniek, hoge rug en extra lumbaalsteun in de onderrug is het een geschikte bureaustoel voor mensen met rugklachten. Met de verstelbare zithoogte, zitdiepte, armleuningen en optimale lendensteun biedt deze stoel perfecte ondersteuning voor een gezonde werkhouding.


Sluit de stoel niet aan bij jouw lichaam? Geen probleem! Onze curatieve hulpmiddelen zijn aanpasbaar aan jouw lichaamsbouw wat bijdraagt aan een effectieve behandeling en voorspoedig herstel.

Naar formulier


Speciale zomeractie

Bestel jij een RH logic stoel in de maanden juli of augustus? Dan ontvang je van ons gratis gepolsterde armleggers ter waarde van € 169,- excl. btw voor nog meer zitcomfort.

Eerst zien, dan geloven? Je test beide producten 30 dagen op locatie. Zo kun je de voordelen zelf ervaren. Voldoet het niet aan je verwachtingen? Dan stuur je het product eenvoudig retour. Vul onderstaande formulier in en test het product.


Wij regelen gratis de afvoer van jouw oude meubilair

Bij levering van je nieuwe stoel nemen we de oude gratis mee terug. Wij zorgen voor een duurzaam recyclingproces.