Health2Work Concentration

Art.nr. HWPJ090.100008
In dit Health2Work cube onderdeel kun je je concentratie pakken en tot rust komen.
Informatie aanvragen

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

De Health2Work Concentration, zoals de naam van het cube onderdeel het al zegt, kun je je eenvoudig in dit meubel concentreren. Dit onderdeel bevat een comfortabele zitplaats waar je tot rust kan komen. Je kan op comfortabele wijze concentreren op je iPad of mobiel. 

Combinatie

Je kunt dit onderdeel ook gebruiken in combinatie met andere cube onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de table step. Hierdoor wordt er een plek gecreëerd waar je comfortabel kan overleggen.

Dynamisch werken

De Health2Work cube is het dynamische product, waarbij je verschillende houdingen kunt aannemen. De Health2Work Concentration is een onderdeel van de cube. Lees meer over dynamisch werken in onze blog.

Aanbevolen door professionals

  • Concentratiemeubel
  • Rustige plek
  • Combineerbaar

Specificaties

Lichamelijke klachten(Lage) rugklachten

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Dynamisch meubilair

Waarom een zit-fitbal?

De zit-fitballen en balstoel van Health2Work stellen de gebruiker in staat een actieve zithouding aan te nemen. Doordat de gebruiker zichzelf bijna constant in evenwicht moet houden, worden spieren zo benut dat klachten verminderd kunnen worden. Door de zitfitbal te gebruiken, neem je een actieve zithouding aan die ervoor zorgt dat je in beweging blijft aan je bureau. De balstoel geeft je tevens de mogelijkheid om te verplaatsen en af en toe uw rug te ontspannen. Wij adviseren deze producten ter afwisseling en niet om een hele werkdag op te zitten. 

Bekijk onze zit-fitballen

Hoeveel uren per dag zou ik maximaal mogen zitten?

Het liefst 4 uur of minder per dag. Uit onderzoek blijkt dat mensen die meer dan 10 uur per dag zitten een 40 tot 60 procent hogere kans op sneller overlijden hebben, dan mensen die minder dan 4 uur per dag zitten.

Bekijk onze zit-sta-bureaus

Hoeveel uren per dag kan ik de Swopper gebruiken?

Wanneer je begint met de Swopper kun je deze ongeveer totaal een uur per dag gebruiken, afhankelijk van je conditie. Dit uur kun je geleidelijk uitbouwen.

Bekijk onze swoppers

Waarom een zit-stahulp?

Als je op onze zit-stahulpen ‘zit’ of ‘staat’, wordt het bekken voorover gekanteld, waardoor de wervelkolom in een natuurlijke houding komt te staan en er minder spanning ontstaat op de wervelkolom. Hierdoor raakt je minder snel vermoeid en kan je langer ontspannen werken. Met je voeten op de vloer kan je gemakkelijk heen en weer bewegen rondom de werkplek.

Rugleuning

Op een zadelkruk is normaal gesproken geen rugleuning nodig, maar het is gewoon lekker om een steuntje in de rug te hebben dat een goede houding bevordert en dat is zo rechtop mogelijk. De rugleuning werkt ook ontspannend op een relax moment.

Armleggers

Voor sommige werkzaamheden is het nodig de armen af te steunen. Hiervoor zijn armleggers ontwikkeld die speciaal op de zadelkrukken passen. 

Bekijk onze zit-stahulpen

Waarom staand vergaderen?

Staand vergaderen zorgt voor:

  • betere non-verbale communicatie;
  • meer energieverbranding;
  • verhoging van productiviteit;
  • meer creativiteit;
  • betere samenwerking en
  • je bespaart uiteindelijk kosten!

Bekijk onze oplossingen voor dynamisch staan