Dynamisch zitten

 • Gratis proefplaatsing!

  • Alle producten mag je 30 dagen lang zelf proberen.
  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
  Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug!

Items 16 to 19 of 19 total

per pagina
Page:
 1. 1
 2. 2

Grid  Overzicht 

Dynamisch zitten

Langdurig statisch zitten is ongezond. Voor een passieve, statische werkplek kan een dynamische stoel of kruk dé oplossing zijn. Voor een dynamische werkhouding is het van belang om een aantal keren per dag je bureaustoel om te wisselen voor een actieve, staande werkhouding.  

Doorbloeding

Dynamisch zitten zorgt voor een betere doorbloeding van je spieren, dit voorkomt het ontwikkelen van fysieke en eventueel psychische klachten. Naast het voorkomen van de klachten, zorgt een goede doorbloeding ook voor een hogere productiviteit van de werknemer. De verbeterde doorbloeding maakt het namelijk mogelijk om langer geconcentreerd te blijven werken.

Actieve zithouding

Het voelt vertrouwd om zittend te werken, maar vaak is dit een statische houding. Een actieve dynamische zithouding is een goede afwisseling. Met dynamisch zitmeubilair wordt een actieve zithouding gestimuleerd, dit zorgt ervoor dat je niet steeds in dezelfde houding werkt. Denk bijvoorbeeld aan een Swopper, deze bevordert een dynamische houding. Waarom is dynamisch zitten belangrijk? Lees in onze blog meer over het dynamisch zitten. Afwisselen van houdingen is erg belangrijk. Ons motto is daarom: ‘’De beste houding is namelijk de volgende’’!

Verscheidenheid aan dynamisch zitmeubilair

Er zijn verschillende producten die ervoor zorgen dat werknemers actiever zitten en bewegend werken. Elke werknemer en ook werkplek is vaak verschillend en wenst andere producten. Het hangt vaak af van de werkzaamheden en de hoeveelheid beweging passend zijn tijdens het werk welk dynamisch product het beste bij jou past. Wij bieden vrijblijvend ergonomisch advies over dynamisch zitmeubilair om de perfecte oplossing voor jou te vinden.

Workshop Gezond Zitten

Wij, als Health2Work, willen graag ergonomisch advies bieden en kennis met jou delen. Daarom hebben we een workshop georganiseerd, waarin we je alles vertellen over gezond zitten

30 dagen gratis op proef

Health2Work biedt 30 dagen proefplaatsing op de dynamische producten, waardoor de gebruiker heel gemakkelijk de producten kan uitproberen. Probeer daarom vrijblijvend eens onze dynamisch zitten producten 30 dagen gratis op proef.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren