Zit sta bureau

8 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Zit sta bureau

Een zit sta bureau is zowel geschikt voor staand en zittend werken. Met een dergelijk hoog laag bureau kun je eenvoudig de hoogte instellen. De elektrische zit sta bureau's hebben een geheugenmodule waarmee de ingestelde hoogtes voor zitten en staan worden onthouden.

Combineren van dynamische meubels

Een elektrisch verstelbaar zit sta bureau is uitstekend te combineren met verschillende dynamische meubels. Zo is een stahulp een ergonomisch verantwoorde keuze aan een zit sta bureau. De hulp zorgt ervoor dat je houding tijdens het staand werken ergonomisch ondersteund is. Omdat een in hoogte verstelbaar bureau op alle verschillende hoogtes in te stellen is, kun je ook een dynamisch zitmeubel aan het bureau plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een Swopper aan het bureau, of een zit bal. Door veel af te wisselen zorg je voor beweging en dit verhoogt de productiviteit.

Productiever met een loopband of bureaufiets

Kies je er dan toch voor om te zitten, dan is het verstandig om bijvoorbeeld een bureaufiets of loopband te gebruiken bij het hoog laag bureau. Te lang zitten heeft nadelige gevolgen voor je gezondheidmaar door te gebruiken van deze dynamische producten kom je tot beweging op het werk. Dit op zijn beurt zorgt ervoor dat de gebruiker productiever werkt en langer geconcentreerd kan blijven.

Minder klachten met een zit sta bureau

Een hoog laag bureau levert een gevarieerde werkhouding op. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat het gebruik van zulke bureau's leidt tot minder klachten in rug, nek en schouder. Het is daarom van belang om zittend en staand werken af te wisselen. Hoewel staand werken ter afwisseling heel goed is, moet je niet de hele dag gaan staan. Langdurig staan heeft dezelfde negatieve effecten op je gezondheid als langdurig zitten. Afwisselen tussen zitten en staan is daarom belangrijk.

Een zit sta bureau biedt enorm veel mogelijkheden. Ben je benieuwd? Gebruik de 30 dagen gratis op proef! voor je zit sta bureau.