Ergonomie2Meet beschikt over een aantal locaties in Nederland. De routebeschrijving naar onze vestiging in Blaricum is hieronder beschreven. Naast de routebeschrijving voor als je met de auto reist, is er ook een omschrijving te vinden voor als je met het openbaar vervoer reist. 

Ergonomie2Meet Midden Nederland

Adres: Binnendelta 15G, 1261 WZ in Blaricum

De locatie Midden Nederland ligt direct aan de snelweg A27 (afrit 35 - Huizen/Blaricum) en op 25 minuten afstand van Utrecht. Er is een groot aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar. De bushalte is op enkele minuten loopafstand.

Vanaf Amsterdam:

Je kunt Health2Work het snelst bereiken door te rijden via de A1 richting Amersfoort. Op de A1, bij knooppunt Eemnes, vervolg je je weg richting Almere op de A27. Rijdende op de A27 neem je vervolgens afslag 35 richting Blaricum. Bij de afrit sla je af naar rechts en vervolgens neem je de afslag richting Blaricum – Bijvanck (aangegeven). Na 500-750m rijd je Blaricum binnen en ga je rechtdoor op de rotonde. Neem daaropvolgend de tweede afslag rechts, waarna je de Health2Work vestiging aan je rechterzijde ziet.

Vanaf Utrecht:

Je kunt Health2Work het snelst bereiken door te rijden via de A27 richting Almere. Voorbij knooppunt Eemnes, neem je vervolgens afslag richting Blaricum. Bij de afrit sla je af naar rechts en vervolgens neem je de afslag richting Blaricum – Bijvanck (aangegeven). Na 500-750m rijd je Blaricum binnen en ga je rechtdoor op de rotonde. Neem daaropvolgend de tweede afslag rechts, waarna je de Health2Work vestiging aan je rechterzijde ziet.

Vanaf Amersfoort/Apeldoorn:

Je kunt Health2Work het snelst bereiken door te rijden via de A1 richting Amsterdam. Op de A1, bij knooppunt Eemnes, vervolg je je weg richting Almere op de A27. Rijdende op de A27 neem je vervolgens afslag 35 richting Blaricum. Bij de afrit sla je af naar rechts en vervolgens neem je de afslag richting Blaricum – Bijvanck (aangegeven). Na 500-750m rijd je Blaricum binnen en ga je rechtdoor op de rotonde. Neem daaropvolgend de tweede afslag rechts, waarna je de Health2Work vestiging aan je rechterzijde ziet.

Vanaf Emmeloord/Lelystad/Almere:

Je kunt Health2Work het snelst bereiken door vanaf de A6 je weg te vervolgen op de A27 richting Almere Hout/Hilversum/Utrecht. Rijdende op de A27 neem je de vervolgens afslag 35 richting Blaricum. Rijd bij de afrit rechtdoor richting Blaricum – Bijvanck (aangegeven). Na 500-750m rijd je Blaricum binnen en ga je rechtdoor op de rotonde. Neem daaropvolgend de tweede afslag rechts, waarna je de Health2Work vestiging aan je rechterzijde ziet.  

Openbaar Vervoer

Als je met het openbaar vervoer naar Blaricum reist, kunt u het beste naar bushalte Pythagoraspark reizen. Vanaf deze bushalte is het ongeveer 14 minuten lopen naar onze vestiging (1,2 km). U kunt de actuele dienstregeling van je reis hier vinden, je reis plannen en tevens de verschillende reisrichtingen bekijken. Daarbij is het belangrijk te vermelden dat de reisinformatie rechts in het scherm afgebeeld, 'omgedraaid' kan worden door de plaats van interesse te selecteren en vervolgens de 'terugreis' te plannen. Tevens kun je rechtsboven een specifieke reis plannen. De looproute vanaf de bushalte naar de Health2Work vestiging is hieronder afgebeeld. 

 Locatie Blaricum

  • Centraal gelegen locaties
  • Goed bereikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren