Ergonomie2Meet beschikt over een aantal locaties in Nederland. De routebeschrijving naar onze vestiging in Surhuisterveen is hieronder beschreven. Naast de routebeschrijving voor als je met de auto reist, is er ook een omschrijving te vinden voor als je met het openbaar vervoer reist.

Ergonomie2Meet Noord Nederland

Adres: Zwetsloot 5e, 9231 DW in Surhuisterveen

Deze locatie ligt 6 km van de snelweg A6 (afrit 31 - Frieschepalen) en heeft een groot aantal gratis parkeerplaatsen. De bushalte is op enkele minuten loopafstand.

Vanaf Leeuwarden:

Je kunt Health2Work het snelste bereiken door de N31 te nemen richting Drachten. Vervolgens neem je afslag Groningen ter hoogte van Drachten. Op de A7, richting Groningen, sla je af bij afslag 31 richting Surhuisterveen. Sla bij de afrit vervolgens af naar rechts. Ga verder op de N358 en neem op de tweede rotonde de 3e afslag. Daaropvolgend neem je de eerste afslag links richting industrieterrein Lauwerskwartier. Na 500 meter vind je aan de rechterzijde onze Health2Work vestiging.

Vanaf Groningen:

Je kunt Health2Work het snelste bereiken door de A7 richting Drachten/Heerenveen te nemen. Op de A7 ,richting Drachten , sla je af bij afslag 31 richting Surhuisterveen. Sla bij de afrit vervolgens af naar rechts. Ga verder op de N358 en neem op de tweede rotonde de 3e afslag. Daaropvolgend neem je de eerste afslag links richting industrieterrein Lauwerskwartier. Na 500 meter vind je aan de rechterzijde onze Health2Work vestiging.

Vanaf Joure/Lelystad/Amsterdam:

Je kunt Health2Work het snelste bereiken door vanaf de A6 de A7 richting Drachten/Groningen te nemen. Op de A7, voorbij Drachten en richting Groningen, sla je af bij afslag 31 richting Surhuisterveen. Sla bij de afrit vervolgens af naar rechts. Ga verder op de N358 en neem op de tweede rotonde de 3e afslag. Daaropvolgend neem je de eerste afslag links richting industrieterrein Lauwerskwartier. Na 500 meter vind je aan de rechterzijde onze Health2Work vestiging.

Locatie Surhuisterveen

Openbaar Vervoer

Als je met het openbaar vervoer naar Surhuisterveen reist, kunt u het beste naar bushalte Scheiding reizen. Vanaf deze bushalte is het ongeveer 7 minuten lopen naar onze vestiging (550m). U kunt de actuele dienstregeling van je reis hier vinden, je reis plannen en tevens de verschillende reisrichtingen bekijken. Daarbij is het belangrijk te vermelden dat de reisinformatie rechts in het scherm afgebeeld, 'omgedraaid' kan worden door de plaats van interesse te selecteren en vervolgens de 'terugreis' te plannen. Tevens kun je rechtsboven een specifieke reis plannen. De looproute vanaf de bushalte naar de Health2Work vestiging is hieronder afgebeeld. 

  • Centraal gelegen locaties
  • Goed bereikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren