Protectiefilter insteek-variant 10.1 – 12.5 inch

Art.nr. HWKT044000-1012
Met het filter, insteek-variant voor schermen met rand, heb je geen last meer van hinderlijke lichtreflecties op je beeldscherm
Vanaf € 35,00 excl. btw € 42,35 incl. btw

Op voorraad

* Verplichte velden

Gerdina Spa

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Bij ons ontvang je persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.
  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.

Omschrijving

Health2Work

Het Ergo Protectiefilter voorkomt schitteringen en weerspiegelingen op het beeldscherm. De insteek-variant van het Ergo Protectiefilter is geschikt voor beeldschermen met randen. Het protectiefilter is verkrijgbaar in verschillende maten tussen 10.1 en 30 inch.

Stof en kraswerend

Het filter is stofwerend en voorkomt krassen op het beeldscherm. Dit vergroot de levensduur van het beeldscherm. Bovendien is het protectiefilter eenvoudig te reinigen zodat het beeld altijd helder is.

Snel te bevestigen

Het protectiefilter is iets grote dan het beeldscherm zelf waardoor het achter de randen vastgeklemd kan worden. Dit maakt dat het filter snel en eenvoudig te plaatsen is. Lees voor het aanbrengen van het filter goed de handleiding door!

Let op! Op dit product is geen proefplaatsing mogelijk. Health2Work is niet verantwoordelijk voor het verkeerd meten en aanbrengen van het protectiefilter.

Aanbevolen door professionals

  • Voorkomt schitteringen
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Geen stof op het scherm

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Handleiding Ergo Protectiefilter insteek-variant voor schermen met rand

108,8 KBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Beeldschermfilter

Waarom een beeldschermfilter?

Beschermende beeldschermfilters onderdrukken de reflectie op het scherm en verbeteren het kleurcontrast zonder hinderlijke frames. De gebruikte technologie neemt 99% van de schittering die vermoeide ogen veroorzaakt weg.

Meekijken gewenst?

Circa 80% van de mensen kijkt bewust of onbewust mee op iemands beeldscherm. Dit gebeurt in het openbaar vervoer, openbare gelegenheden of op kantoor. Meer dan de helft van de meekijkers voelt zich aangetrokken tot het scherm van zijn of haar buurman. Ongeveer 25% van deze meekijkers doet dit om e-mail te bekijken en 16% probeert een glimp op te vangen van vertrouwelijke bedrijfsdocumenten.

Bekijk onze beeldschermfilters