Protectiefilter insteek-variant 13.1 – 15.6 inch

Art.nr. HWKT044000-1315
Gebruik het protectiefilter insteek-variant voor beeldschermen met rand om reflecties van kunst- en natuurlicht tegen te gaan.
Vanaf € 44,00 excl. btw € 53,24 incl. btw

Op voorraad

* Verplichte velden

Gerdina Spa

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Bij ons ontvang je persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.
  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.

Omschrijving

Health2Work

Dit Ergo Protectiefilter is voor beeldschermen die omlijst zijn door een opstaande rand. Het protectiefilter voorkomt dat er schitteringen op het beeldscherm ontstaan door kunst- of zonlicht. Het protectiefilter is verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen tussen 10.1 en 30 inch.

Stofwerend

Het filter is stofwerend en biedt bescherming tegen krassen. Bovendien is het protectiefilter zeer sterk en eenvoudig te reinigen.

Gemakkelijk te bevestiging

Het filter is gemakkelijk te bevestigen door deze onder de randen van het beeldscherm te klemmen. De folie is iets grotere dan het formaat van het scherm zodat het stevig op zijn plaats blijft. Lees voor het aanbrengen van het filter goed de handleiding door!

Let op! Op dit product is geen proefplaatsing mogelijk. Health2Work is niet verantwoordelijk voor het verkeerd meten en aanbrengen van het protectiefilter.

Aanbevolen door professionals

  • Eenvoudig te bevestigen
  • Geen last van lichtreflectie
  • Stof en kraswerend

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Handleiding Ergo Protectiefilter insteek-variant voor schermen met rand

108,8 KBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Beeldschermfilter

Waarom een beeldschermfilter?

Beschermende beeldschermfilters onderdrukken de reflectie op het scherm en verbeteren het kleurcontrast zonder hinderlijke frames. De gebruikte technologie neemt 99% van de schittering die vermoeide ogen veroorzaakt weg.

Meekijken gewenst?

Circa 80% van de mensen kijkt bewust of onbewust mee op iemands beeldscherm. Dit gebeurt in het openbaar vervoer, openbare gelegenheden of op kantoor. Meer dan de helft van de meekijkers voelt zich aangetrokken tot het scherm van zijn of haar buurman. Ongeveer 25% van deze meekijkers doet dit om e-mail te bekijken en 16% probeert een glimp op te vangen van vertrouwelijke bedrijfsdocumenten.

Bekijk onze beeldschermfilters