Tablemike 3-in-1 tafelmicrofoon

Art.nr. 103958
De Tablemike 3-in-1 is een tafelmicrofoon geschikt voor spraakherkenning dankzij de uitmuntende ruis- en achtergrondgeluid onderdrukking.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  249,- excl. btw  301,29 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

 • Bij ons ontvang je persoonlijk en deskundig advies op maat.
 • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
 • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

De Tablemike 3-in-1 tafelmicrofoon is een losse microfoon met ingebouwde geluidskaart. De microfoon beschikt over uiterst gevoelige ruis- en achtergrondgeluid onderdrukking. Dankzij de ruis- en achtergrondgeluid onderdrukking is de tafelmicrofoon erg geschikt voor spraakherkenning. Met de Tablemike 3-in-1 wordt het dragen van een headset overbodig.

Programmeerbare functietoetsen

De tafelmicrofoon heeft een configuratiescherm met programmeerbare functietoetsen. Hier kunnen bijvoorbeeld voor Dragon en Word specifieke sneltoetsen aan worden toegevoegd. De tafelmicrofoon beschikt daarnaast over een in- en uitgang voor audio waarop een externe microfoon, header of speakers op aan kunnen worden gesloten.

De 3-in-1 van de Tablemike staat voor:

 1. USB Desktop microfoon met standaard 3.5 mm audio in- en uitgang.
 2. Afneembare en verwisselbare flexibele microfoonboom, met een lengte van 40 cm, voor eenvoudigere opslag en mobiliteit.
 3. Geïntegreerde Digital Sound Processor (DSP), Speech Equaliser (EQ) en Automatic Gain Control (AGC) voor excellente prestatie met spraakherkenning, stemopname etc.

Systeemvereisten

Besturingssysteem: Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / MacOS X / meeste Linux versies zonder extra USB Sound drivers. Geschikte software: DigaLaw, QuickTypist, Dragon NaturallySpeaking, Window Speech Recognition, ViaVoice, Skype, Google Voice, VoipBuster, etc.

Aanbevolen door professionals

 • Geschikt voor spraakherkenning
 • Ruis- en achtergrondgeluid onderdrukking
 • Met programmeerbare functietoetsen

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Digitaal dicteren

Wat houdt digitaal dicteren en spraakherkenning in?

De documentstromen (workflow) binnen veel organisaties worden steeds professioneler georganiseerd. De ideale oplossing voor het efficiënt verwerken van documenten is digitaal dicteren, eventueel in combinatie met spraakherkenning. Het creëren van documenten neemt veel tijd in beslag. Door het inzetten van digitaal dicteren en spraakherkenning kan zeer veel tijdwinst worden behaald.

Je stem gebruiken, gaat tot 4 keer sneller dan het toetsenbord. Digitaal dicteren kan worden ingezet om verslagen, brieven, offertes, notulen en nog veel meer vast te leggen. Je kunt overal je dictaten inspreken en bent vrij om te werken waar je wilt. De geluidsbestanden worden in compact formaat opgeslagen en kunnen eenvoudig beschikbaar worden gesteld voor bijvoorbeeld het secretariaat.

De geluidsbestanden kunnen worden afgeluisterd via de computer en worden uitgetypt. Met behulp van spraakherkenning wordt een nog groter efficiencyvoordeel behaald. Met spraakherkenningssoftware kan je direct of indirect je spraak omzetten in tekst. 

Bekijk onze digitale voice recorders en digitale dicteermicrofoons

Kan ik begeleiding krijgen bij het kiezen van spraakherkenningssoftware?

Health2Work verzorgt de complete oplossing spraakherkenning. Dit begint met een demonstratie en eindigt bij de implementatie van de software en training van de gebruiker. Aan de hand van de wensen wordt geïnventariseerd welke werkwijze voor het meest efficiënt is. Deze werkwijze wordt uitgebreid gedemonstreerd. Daarna wordt een voorstel gemaakt en zullen de systeemeisen worden gecontroleerd. Het voorstel bestaat uit de software en hardware, installatie, training van de toekomstige gebruikers en nazorg. Na afloop van dit traject kan iedere gebruiker direct efficiënt aan de slag met het systeem.  

Informeer over de mogelijkheden

Wat zijn de voordelen van spraakherkenning?

 • 4 x sneller tekst invoeren dan blind typen
 • Geen spelfouten
 • Minder kans op RSI klachten
 • Te gebruiken met veel
 • Windowsprogramma’s
 • Tot 99% nauwkeurig
Bekijk onze spraakherkenningssoftware

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren