LX muurbevestiging met keyboardarm flatscreenarm

Art.nr. IMKT032.100022
Met de LX muurbevestiging met keyboardarm kan een toetsenbord onder een scherm worden geplaatst waar een bureau niet past.
Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Heine de Bruin ergonomisch adviseur

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Bij ons ontvang je persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Ergotron

De LX muurbevestiging is een duurzame, gepolijste aluminium constructie. Deze muurbevestiging is geschikt voor alle wanden en zorgt voor een optimale productiviteit. Profiteer van een maximaal comfort waarbij je je toetsenbord zowel verticaal als zijwaarts kunt bewegen. 

Neutrale positie polsen

Dankzij de ergonomische back-tilt toetsenbord lade blijven de polsen in een neutrale positie tijdens het invoeren van gegevens. Dit voorkomt RSI-blessures, terwijl de LX muurbevestiging het comfort en productiviteit verhoogt.

Aanbevolen door professionals

  • Verbetert productiviteit en comfort
  • Gemakkelijk te installeren
  • Polsen blijven tijdens het invoeren van gegevens in de neutrale stand.
  • Voorkomt product gerelateerde problemen

Specificaties

Lichamelijke klachtenHandklachten, Polsklachten, Schouderklachten
Verstel frequentieRegelmatig (flexwerkplek)
BevestigingWand bevestigen
LaptopbeugelNee
VerstelbaarJa
KabelvoorzieningJa
Maximale belasting in kg2.3
Maximaal diepte bereik14 - 88 cm
KleurZilver
KantelbaarJa
RoteerbaarJa
ZwenkbaarJa


Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Flatscreenarm en monitorsteun

Wat is de juiste hoogte van mijn beeldscherm?

Een monitor moet op de juiste hoogte en afstand worden geplaatst. De hoogte van het scherm wordt als volgt bepaald: de bovenrand van het scherm moet op of iets lager dan ooghoogte staan. Als je niet blind kunt typen, moet de monitor lager, zodat je minder nekbelasting hebt. Je kijkt immers continu én naar de monitor én weer naar het toetsenbord. De kijkafstand in onderstaande tabel is bij benadering. De formule om de exacte kijkafstand te bepalen is: de tekenhoogte (hoogte van de letter op het scherm in mm x 165 / Letterype Arial 10 is 4 mm hoog. Dus is de kijkafstand 66 cm) De kijkhoek is ook van belang voor de productiviteit van de medewerker. De ideale kijkhoek is tussen de 15 en 30°.  

juiste hoogte van een beeldscherm

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Waarom een flatscreenarm of monitorsteun?

Om uw beeldscherm goed in te stellen, is het belangrijk dat je de hoogte, afstand en kijkhoek kunt instellen. Door gebruik te maken van een flatscreenarm of monitorsteun zet je je beeldscherm in een handomdraai in de juiste positie. Als je veel gebruik maakt van flexwerkplekken is een makkelijk instelbare flatscreenarm handig, zodat iedere medewerker de moeite zal nemen om het scherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen. 

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Dual of Multiscreen?

De grote beeldschermen van 22’’ of meer, kunnen ook in tweeën gedeeld worden, waardoor een dualscreen oplossing gecreëerd wordt. Steeds meer computergebruikers werken met twee of meer applicaties tegelijk, waarbij informatie van de ene applicatie vergeleken moet worden met die van een andere of moet worden gekopieerd van de ene naar de andere.

In deze gevallen is het prettig en werkt het veel efficiënter om beide applicaties naast elkaar weer te geven. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat hiermee bij specifieke taken 33% minder fouten gemaakt worden en de productiviteit minimaal 11% hoger is (Colvin, 2004).