ErgoLine Dual flatscreenarm voor twee schermen

Art.nr. 101433
De ErgoLine Dual flatscreenarm is een monitorarm geschikt voor twee beeldschermen en beschikt over een gasveer.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  235,- excl. btw  284,35 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

De ErgoLine Dual is een flatscreenarm geschikt voor twee beeldschermen. De flatscreenarm is geschikt voor beeldschermen van 19 tot 27 inch. De monitorarm bestaat uit een aluminium basis met witte ABS kunststoffen afwerking.

Ruim verstelbaar

De monitorarmen zijn uitgerust met een gasveer. Hierdoor zijn de armen eenvoudig individueel in hoogte en diepte verstelbaar. De armen zijn kantelbaar, roteerbaar en zwenkbaar. Hierdoor kun je de schermen zowel verticaal als horizontaal gebruiken en kunnen hoogte, diepte en kijkhoek met een simpele beweging worden aangepast. Een juiste positionering van de beeldschermen voorkomt spier- en gewrichtsklachten.

Eenvoudige montage

De flatscreenarm kan op twee verschillende manieren worden gemonteerd. Montage kan door doorboring van het bureaublad of met behulp van een bureauklem. Met gebruik van de bureauklem is het doorboren van het bureaublad niet nodig. Beide opties worden bij de ErgoLine Dual monitorarm geleverd.

Aanbevolen door professionals

  • Twee monitoren verhogen de productiviteit
  • Eenvoudig verstelbaar dankzij gasveer
  • Past door het esthetische design in elke werkplek

Specificaties

Lichamelijke klachten Hoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Aantal monitoren Één monitor
Verstel frequentie Regelmatig (flexwerkplek)
Bevestiging Bureauklem
Laptopbeugel Nee
Verstelbaar Ja
Vesa maat VESA 75 / 100
Klembereik 2 - 6 cm
Kabelvoorziening Ja
Maximale belasting in kg 9 per arm
Kleur Zilver
Kantelbaar Ja
Roteerbaar Ja
Zwenkbaar Ja

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Flatscreenarm

Dual of Multiscreen?

De grote beeldschermen van 22’’ of meer, kunnen ook in tweeën gedeeld worden, waardoor een dualscreen oplossing gecreëerd wordt. Steeds meer computergebruikers werken met twee of meer applicaties tegelijk, waarbij informatie van de ene applicatie vergeleken moet worden met die van een andere of moet worden gekopieerd van de ene naar de andere.

In deze gevallen is het prettig en werkt het veel efficiënter om beide applicaties naast elkaar weer te geven. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat hiermee bij specifieke taken 33% minder fouten gemaakt worden en de productiviteit minimaal 11% hoger is (Colvin, 2004).  

Wat is de juiste hoogte van mijn beeldscherm?

Een monitor moet op de juiste hoogte en afstand worden geplaatst. De hoogte van het scherm wordt als volgt bepaald: de bovenrand van het scherm moet op of iets lager dan ooghoogte staan. Als je niet blind kunt typen, moet de monitor lager, zodat je minder nekbelasting hebt. Je kijkt immers continu én naar de monitor én weer naar het toetsenbord. De kijkafstand in onderstaande tabel is bij benadering. De formule om de exacte kijkafstand te bepalen is: de tekenhoogte (hoogte van de letter op het scherm in mm x 165 / Letterype Arial 10 is 4 mm hoog. Dus is de kijkafstand 66 cm) De kijkhoek is ook van belang voor de productiviteit van de medewerker. De ideale kijkhoek is tussen de 15 en 30°.  

juiste hoogte van een beeldscherm

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Waarom een flatscreenarm of monitorsteun?

Om uw beeldscherm goed in te stellen, is het belangrijk dat je de hoogte, afstand en kijkhoek kunt instellen. Door gebruik te maken van een flatscreenarm of monitorsteun zet je je beeldscherm in een handomdraai in de juiste positie. Als je veel gebruik maakt van flexwerkplekken is een makkelijk instelbare flatscreenarm handig, zodat iedere medewerker de moeite zal nemen om het scherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen. 

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren