Humanscale M8 Connect

Art.nr. humanscalem8connect
De Humanscale M8 Connect is een flatscreenarm met ingebouwd dockingstation, waardoor het beeldscherm snel aan de laptop en andere apparaten gekoppeld kan worden.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  644,- excl. btw  779,24 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

De Humanscale M8 Connect is een flatscreenarm met ingebouwd dockingstation in de voet van de arm. De flatscreenarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen.

Snelle koppeling

De flatscreenarm kan razendsnel de monitor verbinden met een laptop met behulp van een USB 3.0 upstream kabel. Het dockingstation maakt het bovendien mogelijk om eenvoudig een muis en toetsenbord aan te sluiten. Doordat apparaten eenvoudig en snel te koppelen zijn met de flatscreenarm maakt dit de Humanscale Connect erg geschikt voor flexwerkplekken.

Opgeruimd bureau

De meer permanente aansluitingen, zoals stroomtoevoer en internet, worden onder het bureau aan het onderste deel van het voetstuk aangesloten. Hierdoor worden de meeste kabels uit het zicht gehouden en ontstaat er met de Humanscale M8 Connect een opgeruimd bureau.

Aanbevolen door professionals

  • Snel laptop aan beeldschermen koppelen
  • Geïntegreerd kabelmanagement voor een opgeruimd bureau
  • High-speed opladen

Specificaties

Lichamelijke klachten Hoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Aantal monitoren Één monitor
Verstel frequentie Regelmatig (flexwerkplek)
Bevestiging Bureauklem
Verstelbaar Ja
Vesa maat VESA 75 / 100
Kabelvoorziening Ja
Maximale belasting in kg 18 kg
Kleur Aluminium
Kantelbaar Ja
Roteerbaar Ja
Zwenkbaar Ja

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Flatscreenarm

Wat is de juiste hoogte van mijn beeldscherm?

Een monitor moet op de juiste hoogte en afstand worden geplaatst. De hoogte van het scherm wordt als volgt bepaald: de bovenrand van het scherm moet op of iets lager dan ooghoogte staan. Als je niet blind kunt typen, moet de monitor lager, zodat je minder nekbelasting hebt. Je kijkt immers continu én naar de monitor én weer naar het toetsenbord. De kijkafstand in onderstaande tabel is bij benadering. De formule om de exacte kijkafstand te bepalen is: de tekenhoogte (hoogte van de letter op het scherm in mm x 165 / Letterype Arial 10 is 4 mm hoog. Dus is de kijkafstand 66 cm) De kijkhoek is ook van belang voor de productiviteit van de medewerker. De ideale kijkhoek is tussen de 15 en 30°.  

juiste hoogte van een beeldscherm

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Waarom een flatscreenarm of monitorsteun?

Om uw beeldscherm goed in te stellen, is het belangrijk dat je de hoogte, afstand en kijkhoek kunt instellen. Door gebruik te maken van een flatscreenarm of monitorsteun zet je je beeldscherm in een handomdraai in de juiste positie. Als je veel gebruik maakt van flexwerkplekken is een makkelijk instelbare flatscreenarm handig, zodat iedere medewerker de moeite zal nemen om het scherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen. 

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Dual of Multiscreen?

De grote beeldschermen van 22’’ of meer, kunnen ook in tweeën gedeeld worden, waardoor een dualscreen oplossing gecreëerd wordt. Steeds meer computergebruikers werken met twee of meer applicaties tegelijk, waarbij informatie van de ene applicatie vergeleken moet worden met die van een andere of moet worden gekopieerd van de ene naar de andere.

In deze gevallen is het prettig en werkt het veel efficiënter om beide applicaties naast elkaar weer te geven. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat hiermee bij specifieke taken 33% minder fouten gemaakt worden en de productiviteit minimaal 11% hoger is (Colvin, 2004).  

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren