MXV Dual Flatscreenarm

Art.nr. IMKT032.100044
De MXV Dual flatscreenarm is een stijlvolle monitorarm voor twee beeldschermen. Beide armen zijn individueel instelbaar.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  435,- excl. btw  526,35 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

Ergotron

De MXV Dual flatscreenarm is geschikt voor twee beelschermen. Met de monitorarm breng je eenvoudig de beeldschermen in de meest comfortabele en ergonomische positie.

Stabiele monitorarm

De slanke en lichtgewicht monitorarm is voorzien van een modern V-vormig ontwerp met beproefde techniek om een stabiel en toch flexibel platform te creëren voor beide schermen. De monitorarm is op het bureau te monteren met behulp van bladdoorvoer of met een bureauklem.

Eenvoudig te verstellen

De monitorarm heeft geïntegreerde hoogteverstelling, geïntegreerde kanteling en rotatie, allemaal op een handige draaivoet. De instelbaarheid van de arm zorgt voor meer kijkcomfort, terwijl de hoogwaardige afwerking een stijlvolle indruk achterlaat. De beeldschermpositie van de MXV Dual flatscreenarm is met een lichte aanraking aanpasbaar dankzij de gepatenteerde Constant Force™-technologie.

Aanbevolen door professionals

  • Bespaar bureaubladruimte dankzij kabelmanagement
  • Schermposities aanpassen met slechts een lichte aanraking
  • Het gebruik van twee beeldschermen verhoogt de productiviteit

Specificaties

Lichamelijke klachten Hoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Aantal monitoren Twee monitoren
Verstel frequentie Regelmatig (flexwerkplek)
Bevestiging Bureauklem
Scherm positionering Naast elkaar
Verstelbaar Ja
Vesa maat VESA 75 / 100
Klembereik 12 - 32 mm
Kabelvoorziening Ja
Maximale belasting in kg 18,1
Maximaal diepte bereik 453 mm
Kleur Wit
Kantelbaar Ja
Roteerbaar Ja
Zwenkbaar Ja

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Flatscreenarm

Waarom een flatscreenarm of monitorsteun?

Om uw beeldscherm goed in te stellen, is het belangrijk dat je de hoogte, afstand en kijkhoek kunt instellen. Door gebruik te maken van een flatscreenarm of monitorsteun zet je je beeldscherm in een handomdraai in de juiste positie. Als je veel gebruik maakt van flexwerkplekken is een makkelijk instelbare flatscreenarm handig, zodat iedere medewerker de moeite zal nemen om het scherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen. 

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Dual of Multiscreen?

De grote beeldschermen van 22’’ of meer, kunnen ook in tweeën gedeeld worden, waardoor een dualscreen oplossing gecreëerd wordt. Steeds meer computergebruikers werken met twee of meer applicaties tegelijk, waarbij informatie van de ene applicatie vergeleken moet worden met die van een andere of moet worden gekopieerd van de ene naar de andere.

In deze gevallen is het prettig en werkt het veel efficiënter om beide applicaties naast elkaar weer te geven. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat hiermee bij specifieke taken 33% minder fouten gemaakt worden en de productiviteit minimaal 11% hoger is (Colvin, 2004).  

Wat is de juiste hoogte van mijn beeldscherm?

Een monitor moet op de juiste hoogte en afstand worden geplaatst. De hoogte van het scherm wordt als volgt bepaald: de bovenrand van het scherm moet op of iets lager dan ooghoogte staan. Als je niet blind kunt typen, moet de monitor lager, zodat je minder nekbelasting hebt. Je kijkt immers continu én naar de monitor én weer naar het toetsenbord. De kijkafstand in onderstaande tabel is bij benadering. De formule om de exacte kijkafstand te bepalen is: de tekenhoogte (hoogte van de letter op het scherm in mm x 165 / Letterype Arial 10 is 4 mm hoog. Dus is de kijkafstand 66 cm) De kijkhoek is ook van belang voor de productiviteit van de medewerker. De ideale kijkhoek is tussen de 15 en 30°.  

juiste hoogte van een beeldscherm

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren