MXV Flatscreenarm

Art.nr. IMKT032.100043
De MXV flatscreenarm is een moderne lichtgewicht monitorarm die erg stabiel is.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  215,- excl. btw  260,15 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

Ergotron

De MXV flatscreenarm is een slanke, lichtgewicht en modern vormgegeven monitorarm. Ondanks dat de flatscreenarm lichtgewicht is, wordt er niet ingeleverd op stabiliteit en functionaliteit.

Gemakkelijk te verstellen

De monitorarm is met slechts een lichte aanraking verstelbaar dankzij de gepatenteerde Constant ForceTM technologie. Hierdoor kan het beeldscherm eenvoudig gekanteld en gedraaid worden. De arm is uitgerust met een zwenk-stop, hierdoor is zwenken gelimiteerd tot 180 graden. Dit voorkomt dat de monitorarm tegen de muur botst.

Eenvoudige montage

De monitorarm is gemakkelijk en snel te monteren. Montage kan op twee verschillende manieren. De eerste optie is om de monitorarm te monteren met bladdoorvoer, hierbij is doorboring van het bureaublad nodig. De tweede optie is om de flatscreenarm met een bureauklem te monteren, hierbij hoeft niet geboord te worden en wordt het blad niet beschadigd. Beide opties worden bij de MXV flatscreenarm geleverd.

Aanbevolen door professionals

  • Minimalistische maar stabiele monitorarm
  • Eenvoudige montage zonder bureaublad te beschadigen
  • Comfortabeler en ergonomischer werken

Specificaties

Lichamelijke klachten Hoofdklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Aantal monitoren Één monitor
Verstel frequentie Regelmatig (flexwerkplek)
Bevestiging Bureauklem
Verstelbaar Ja
Vesa maat VESA 75 / 100
Klembereik 12 - 32 mm
Kabelvoorziening Ja
Maximale belasting in kg 9,1
Maximaal diepte bereik 452 mm
Kleur Wit
Kantelbaar Ja
Roteerbaar Ja
Zwenkbaar Ja

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Flatscreenarm

Wat is de juiste hoogte van mijn beeldscherm?

Een monitor moet op de juiste hoogte en afstand worden geplaatst. De hoogte van het scherm wordt als volgt bepaald: de bovenrand van het scherm moet op of iets lager dan ooghoogte staan. Als je niet blind kunt typen, moet de monitor lager, zodat je minder nekbelasting hebt. Je kijkt immers continu én naar de monitor én weer naar het toetsenbord. De kijkafstand in onderstaande tabel is bij benadering. De formule om de exacte kijkafstand te bepalen is: de tekenhoogte (hoogte van de letter op het scherm in mm x 165 / Letterype Arial 10 is 4 mm hoog. Dus is de kijkafstand 66 cm) De kijkhoek is ook van belang voor de productiviteit van de medewerker. De ideale kijkhoek is tussen de 15 en 30°.  

juiste hoogte van een beeldscherm

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Waarom een flatscreenarm of monitorsteun?

Om uw beeldscherm goed in te stellen, is het belangrijk dat je de hoogte, afstand en kijkhoek kunt instellen. Door gebruik te maken van een flatscreenarm of monitorsteun zet je je beeldscherm in een handomdraai in de juiste positie. Als je veel gebruik maakt van flexwerkplekken is een makkelijk instelbare flatscreenarm handig, zodat iedere medewerker de moeite zal nemen om het scherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen. 

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Dual of Multiscreen?

De grote beeldschermen van 22’’ of meer, kunnen ook in tweeën gedeeld worden, waardoor een dualscreen oplossing gecreëerd wordt. Steeds meer computergebruikers werken met twee of meer applicaties tegelijk, waarbij informatie van de ene applicatie vergeleken moet worden met die van een andere of moet worden gekopieerd van de ene naar de andere.

In deze gevallen is het prettig en werkt het veel efficiënter om beide applicaties naast elkaar weer te geven. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat hiermee bij specifieke taken 33% minder fouten gemaakt worden en de productiviteit minimaal 11% hoger is (Colvin, 2004).  

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren