Toetsenbordstickers zwart op geel hulpmiddel slechtzienden

Art.nr. 105775
Zwart op gele toetsenbordstickers met extra hoog contrast voor duidelijk waarneembaarheid.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  29,- excl. btw  35,09 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Hulpmiddelen voor slechtzienden mag je bij ons 30 dagen gratis proberen.
  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons ontvang je persoonlijk en deskundig advies op maat.

Omschrijving

Slechtziend

Het zwarte op gele van de toetsenbordstickers geeft een duidelijk contrast. Door het duidelijke contrast zijn de zwarte letters en symbolen goed te zien.

Compleet toetsenbord

In plaats van contraststickers kun je ook kiezen voor een compleet toetsenbord met extra grote letters en duidelijk contrast.

Advies

Je kunt altijd bij onze specialisten terecht over de juiste keuze. Je kunt bellen met 088 240 00 60 voor deskundig en persoonlijk advies. Ook kun je meer informatie krijgen over in dit geval de toetsenbordstickers.

Aanbevolen door professionals

  • Eenvoudige bevestiging
  • Duidelijk
  • Hoog contrast

Specificaties

Lichamelijke klachten Coördinatieproblemen

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Hulpmiddelen voor slechtzienden

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren