Zoomtext Magnifier hulpmiddel slechtzienden

Art.nr. H2LZM101
ZoomText Magnifier (vergroter) is toegankelijkheidssoftware voor de computer. Door middel van vergroting wordt de informatie op het computerscherm toegankelijk gemaakt.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  545,- excl. btw  659,45 incl. btw


Op voorraad

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

 • Hulpmiddelen voor slechtzienden mag je bij ons 30 dagen gratis proberen.
 • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
 • Bij ons ontvang je persoonlijk en deskundig advies op maat.

Omschrijving

AI Squaed

ZoomText Magnifier (vergroter) is toegankelijkheidssoftware voor de computer. Door middel van vergroting wordt de informatie op het computerscherm toegankelijk gemaakt.

Voor wie?

Wanneer het moeilijk is om van het computerscherm te lezen, kan toegankelijkheidssoftware uitkomst bieden aan blinde en slechtziende computergebruikers. Deze software is voornamelijk geschikt voor gebruik in een privésituatie.

Kenmerken

ZoomText Magnifier is een vergrotingsprogramma. De interface in de software en de handleiding zijn Nederlandstalig. ZoomText heeft een eenvoudige menustructuur en is daardoor gemakkelijk te leren.

ZoomText maakt het mogelijk de tekst- en achtergrondkleuren op het scherm volledig in te stellen. U kunt zelf een kleurschema maken of gebruik maken van schema’s die zijn voorgeprogrammeerd. Verder is het mogelijk de muisaanwijzer te vergroten of een kleur te geven. Ook kan de muispijl van hulplijnen worden voorzien, zodat de pijl snel is terug te vinden in het scherm. De cursor kan vergroot worden en eveneens worden voorzien van hulppijlen.

De belangrijkste nieuwe functies in ZoomText 10 vergroting zijn:

Uitgebreide webzoeker

Mogelijkheid om op een website naar specificieke woorden of zinnen te zoeken. Elk item dat aan de zoekcriteria voldoet wordt gehighlight. Als het item een link is, kan deze meteen worden geactiveerd en kan gezocht worden op de onderliggende pagina. Er kan op vele elementen worden gezocht: kop, link, plaatje, tabel, lijst en formulier.

Inlog ondersteuning

Vergroting bij het inloggen.

Tekstzoeker

Er zijn verschillende highlight instellingen mogelijk voor de tekstzoeker functie.

Applicatie-afhankelijke instellingen

Het is mogelijk om uw instellingen per programma op te slaan. Hierdoor kunt u ZoomText nog beter afstemmen op uw wensen en hoeft u uw instellingen niet steeds te wijzigen wanneer u van programma wisselt.

Specificaties

 • 1,25 tot 36 maal (met tussenstappen van 1.25 maal, 1,5 maal, 1,75 maal en 2,50 maal) vergroting met behoud van vloeiende beeldkwaliteit
 • Volledige schermvergroting
 • 8 verschillende vergrotingsvensters voor volledige- of deelvergrotingen
 • Intelligent volgsysteem, dat ervoor zorgt dat het juiste deel van het scherm vergroot in beeld gebracht wordt
 • Vloeiend verschuiven van het vergrote beeld zorgt voor snelle schermnavigatie
 • Kleurenfiltering en -accentuering voor verbeterd contrast en leesbaarheid
 • Cursor- en muisaccentuering maakt het vinden van de tekst en muiscursor eenvoudig
 • Automatisch volgen van de muisaanwijzer naar het vergrote scherm
 • Snel in- en uitzoomen als u gebruik maakt van een muis met extra muiswiel
 • Deze software werkt onder Windows XP (32 bit), Windows Vista (32 en 64 bit), Windows 7 (32 en 64 bit) en Windows 2000. Zoomtext werkt niet op serverversies van Windows.

ZoomText versie 10 is nog niet geschikt voor Windows 8. De Zoomtext Magnifier software kan niet gebruikt worden in een Citrix of Terminal server omgeving.

Aanbevolen door professionals

 • Snel in/uitzoomen
 • Tot 36 x vergroting
 • Uitgebreide webzoeker

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Hulpmiddelen voor slechtzienden

Wat houdt digitaal dicteren en spraakherkenning in?

De documentstromen (workflow) binnen veel organisaties worden steeds professioneler georganiseerd. De ideale oplossing voor het efficiënt verwerken van documenten is digitaal dicteren, eventueel in combinatie met spraakherkenning. Het creëren van documenten neemt veel tijd in beslag. Door het inzetten van digitaal dicteren en spraakherkenning kan zeer veel tijdwinst worden behaald.

Je stem gebruiken, gaat tot 4 keer sneller dan het toetsenbord. Digitaal dicteren kan worden ingezet om verslagen, brieven, offertes, notulen en nog veel meer vast te leggen. Je kunt overal je dictaten inspreken en bent vrij om te werken waar je wilt. De geluidsbestanden worden in compact formaat opgeslagen en kunnen eenvoudig beschikbaar worden gesteld voor bijvoorbeeld het secretariaat.

De geluidsbestanden kunnen worden afgeluisterd via de computer en worden uitgetypt. Met behulp van spraakherkenning wordt een nog groter efficiencyvoordeel behaald. Met spraakherkenningssoftware kan je direct of indirect je spraak omzetten in tekst. 

Bekijk onze digitale voice recorders en digitale dicteermicrofoons

Kan ik begeleiding krijgen bij het kiezen van spraakherkenningssoftware?

Health2Work verzorgt de complete oplossing spraakherkenning. Dit begint met een demonstratie en eindigt bij de implementatie van de software en training van de gebruiker. Aan de hand van de wensen wordt geïnventariseerd welke werkwijze voor het meest efficiënt is. Deze werkwijze wordt uitgebreid gedemonstreerd. Daarna wordt een voorstel gemaakt en zullen de systeemeisen worden gecontroleerd. Het voorstel bestaat uit de software en hardware, installatie, training van de toekomstige gebruikers en nazorg. Na afloop van dit traject kan iedere gebruiker direct efficiënt aan de slag met het systeem.  

Informeer over de mogelijkheden

Wat zijn de voordelen van spraakherkenning?

 • 4 x sneller tekst invoeren dan blind typen
 • Geen spelfouten
 • Minder kans op RSI klachten
 • Te gebruiken met veel
 • Windowsprogramma’s
 • Tot 99% nauwkeurig
Bekijk onze spraakherkenningssoftware

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren