Ergo-Q Hybrid Stand

Art.nr. 101058

De Ergo-Q Hybrid Stand is een laptopstandaard en tabletstandaard in één. De standaard is speciaal ontworpen voor de Microsoft Surface.

Lees meer..

Aanbiedingsprijs  120,- excl. btw  145,20 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Gerdina Spa

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Ideale hulpmiddelen voor onderweg
  • Gratis 30 dagen proef

Omschrijving

Bakker Elkhuizen

De Ergo-Q Hybrid tabletstandaard is speciaal ontworpen voor de Microsoft Surface, versies: Pro 4 en Pro 2017. De standaard is daarnaast te gebruiken met andere tablets en hybride laptops. Hybride laptops hebben een aanraakscherm en kunnen zowel als laptop en tablet fungeren. Deze modellen worden ook wel convertible genoemd. De hybride laptop bevat een flexibel scharnier tussen het beeldscherm en toetsenbord waardoor je het beeldscherm 360 graden kunt draaien tot een tablet. Zowel de hoek van de standaard als de hoogte is instelbaar. De standaard heeft 4 verschillende hoogten.

Beveiliging

De Microsoft Surface kan met een beveiliging in de standaard vast worden gezet. Hierdoor kun je gerust de touch functie gebruiken terwijl de tablet op de standaard staat. Bij andere tablets werkt deze beveiliging niet en is voorzichtigheid gewenst bij gebruik van het touchscreen.

Gebruik tablet als computer

Bij langdurig gebruik van een tablet wordt aangeraden om deze te combineren met een toetsenbord en muis. Zo werk je niet alleen sneller, maar bovendien veel ergonomischer. Door de tablet op de Ergo-Q Hybrid Stand te plaatsen zet je deze bovendien op de juiste hoogte.

Aanbevolen door professionals

  • Eenvoudig mee te nemen
  • Geschikt voor tablet en hybride laptop
  • Ergonomisch werken met een tablet

Specificaties

Lichamelijke klachten Nekklachten
Inklapbaar Ja
Type werkplek Mobiele werkplek
Geïntegreerde documenthouder Nee
Hoogte verstelbaar 4 standen

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over iPad en Tablethulpmiddel

Hoe kan ik ergonomisch werken met een tablet?

iPads en tablets worden steeds meer gebruikt om snel even een e-mail te beantwoorden, te internetten en kleine documenten te bewerken. Daarnaast worden ze veel gebruikt om presentaties te geven. Om gezonder met de iPad en tablets te kunnen werken zijn er verschillende hulpmiddelen. Door de tablets hoger te positioneren wordt de kijkhoek verbeterd en kunnen nekklachten worden voorkomen. Als de tablet wordt gebruikt op kantoor is het mogelijk om de tablet te bevestigen aan een flatscreenarm. Hiermee kan de tablet in iedere gewenste stand worden geplaatst. Als men meer gaat werken met een tablet is het aan te raden om voor de input een los toetsenbord te gebruiken. Hiervoor zijn verschillende oplossingen verkrijgbaar. 

Bekijk onze tablethulpmiddelen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren