Neo-Flex iPad/tabletarm

Art.nr. IMKT032.100028
Geef je iPad of Tablet meer flexibiliteit.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  159,- excl. btw  192,39 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Gerdina Spa

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Ideale hulpmiddelen voor onderweg
  • Gratis 30 dagen proef

Omschrijving

Ergotron

Met de Neo-Flex Tabletarm kun je eenvoudig ergonomischer werken met de tablet. Doordat je de tablet niet langer vast hoeft te houden of op het tafelblad legt verbeter je je houding en voorkom je klachten.

Grote bewegingsvrijheid

Klik de iPad of Tablet op de tabletarm en je krijgt de mogelijkheid om de tablet rond te draaien, op- en neer te bewegen en om de naar je toe te brengen of van je af te schuiven.

Universele tabletarm

De tabletarm werkt met verschillende tablets zoals de iPad, Samsung Galaxy Tab en de HTC Flyer. De Neo-Flex Tabletarm kan tablets dragen met een maximale afmeting van 20 bij 25 cm.

Aanbevolen door professionals

  • Flexibel
  • Eenvoudig kliksysteem
  • 3 jaar garantie

Specificaties

Lichamelijke klachten Nekklachten
Aantal monitoren Één monitor
Verstelbaar Ja
Kabelvoorziening Nee
Kleur Zwart
Kantelbaar Ja
Roteerbaar Ja
Zwenkbaar Ja

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over iPad en Tablethulpmiddel

Dual of Multiscreen?

De grote beeldschermen van 22’’ of meer, kunnen ook in tweeën gedeeld worden, waardoor een dualscreen oplossing gecreëerd wordt. Steeds meer computergebruikers werken met twee of meer applicaties tegelijk, waarbij informatie van de ene applicatie vergeleken moet worden met die van een andere of moet worden gekopieerd van de ene naar de andere.

In deze gevallen is het prettig en werkt het veel efficiënter om beide applicaties naast elkaar weer te geven. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat hiermee bij specifieke taken 33% minder fouten gemaakt worden en de productiviteit minimaal 11% hoger is (Colvin, 2004).  

Wat is de juiste hoogte van mijn beeldscherm?

Een monitor moet op de juiste hoogte en afstand worden geplaatst. De hoogte van het scherm wordt als volgt bepaald: de bovenrand van het scherm moet op of iets lager dan ooghoogte staan. Als je niet blind kunt typen, moet de monitor lager, zodat je minder nekbelasting hebt. Je kijkt immers continu én naar de monitor én weer naar het toetsenbord. De kijkafstand in onderstaande tabel is bij benadering. De formule om de exacte kijkafstand te bepalen is: de tekenhoogte (hoogte van de letter op het scherm in mm x 165 / Letterype Arial 10 is 4 mm hoog. Dus is de kijkafstand 66 cm) De kijkhoek is ook van belang voor de productiviteit van de medewerker. De ideale kijkhoek is tussen de 15 en 30°.  

juiste hoogte van een beeldscherm

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Waarom een flatscreenarm of monitorsteun?

Om uw beeldscherm goed in te stellen, is het belangrijk dat je de hoogte, afstand en kijkhoek kunt instellen. Door gebruik te maken van een flatscreenarm of monitorsteun zet je je beeldscherm in een handomdraai in de juiste positie. Als je veel gebruik maakt van flexwerkplekken is een makkelijk instelbare flatscreenarm handig, zodat iedere medewerker de moeite zal nemen om het scherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen. 

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren