TabletRiser tablethouder

Art.nr. 101048

De TabletRiser tablethouder is eenvoudig te veranderen van een tabletcase in een ergonomische werkplek.

Lees meer..

Aanbiedingsprijs  130,- excl. btw  157,30 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Gerdina Spa

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Ideale hulpmiddelen voor onderweg
  • Gratis 30 dagen proef

Omschrijving

Bakker Elkhuizen

De TabletRiser is een tablethouder die eenvoudig mee kan worden genomen en welke in een handomdraai kan worden omgesteld tot ergonomische werkplek. Hiermee kunnen rug, nek en schouderklachten worden voorkomen.

Mobiel werken

De TabletRiser kan mee worden genomen als een compacte hoes waarin de tablet en een compact toetsenbord kunnen worden opgeborgen. Op locatie wordt de TabletRiser opengevouwen waarbij een ergonomische werkplek ontstaat. De TabletRiser is, dankzij zijn unieke ontwerp, geschikt voor onderweg, thuis en op het kantoor. Dankzij de case kun je de TabletRiser veilig opbergen.

Instelbare tablethouder

De hoek en de hoogte van de tablet zijn traploos instelbaar. Daarnaast is de tablet 360 graden draaibaar en eenvoudig af te nemen wanneer gewenst. De TabletRiser is geschikt voor alle tablets van 9.7 tot 10.5 inch, met een maximale afmeting van 320 bij 195 mm. De TabletRiser weegt 700 gram en de afmetingen (B x H x D) zijn 230 x 40 x 326 mm. Tablet en toetsenbord zijn niet inbegrepen.

Arbo-wetgeving

Een losse tablet (zonder hulpmiddelen als een los toetsenbord of een tablethouder) geldt, volgens de normen van de Arbo, niet als volwaardige computer- of beeldschermwerkplek. Het toetsenbord en het beeldscherm mogen volgens de eisen van de Arbo niet één geheel vormen. Indien de tablet alleen voor kortstondig lezen en weinig muizen en typen wordt gebruikt, is alleen een tablethouder voldoende. Om comfortabel en gezond te werken voor een langere tijd, is het vereist om een tabletverhoger als de TabletRiser en een los toetsenbord te gebruiken.

Aanbevolen door professionals

  • Eenvoudig mee te nemen
  • Ergonomisch werken met tablet
  • Vrij te plaatsen toetsenbord

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Inklapbaar Ja
Type werkplek Mobiele werkplek
Geïntegreerde documenthouder Nee
Hoogte verstelbaar Traploos in hoogte verstelbaar
Ingebouwde ventilator Nee

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Productuitleg

1,13 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over iPad en Tablethulpmiddel

Waarom een laptophouder?

Een nadeel van het gebruik van een laptop is dat je niet in staat bent om toetsenbord en beeldscherm onafhankelijk van elkaar te positioneren. Hierdoor is een ergonomisch verantwoorde opstelling van toetsenbord (juiste afstand) en beeldscherm (juiste hoogte) niet mogelijk. Dit komt omdat het beeldscherm vast zit aan het toetsenbord. Met een laptophouder kunt je het beeldscherm op de door jou gewenste hoogte instellen. Hierdoor wordt de kijkafstand geringer en wordt het beeldscherm op de juiste hoogte gepositioneerd. Onnodige oog- en nekbelasting wordt zo voorkomen.  

Bekijk onze laptophouders

Is mijn laptop niet te klein of te groot voor een laptophouder?

We hebben voor elke formaat laptop en werkplektype een geschikte laptophouder in ons assortiment. Als je twijfelt of de laptophouder past bij jouw laptop geef ons even het type laptop door, zodat we het voor je uit kunnen zoeken.  

Bekijk onze laptophouders

Helpt een laptophouder nou wel echt?

Het gebruik van een laptop in combinatie met een laptophouder, muis en toetsenbord levert ruim 20% verbetering in comfort en 30% minder nekbelasting op. Onderzoek toont dat de productiviteit 15% hoger wordt. Lindblad, A. Et all, ‘The effect of using a laptopstation compared to using a standard laptop PC on the cervical spine torque, perceived strain and productivity’. 

Bekijk onze laptophouders

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren