Overzicht laptopstandaarden

 • Gratis proefplaatsing!

  • Probeer nu een van de laptophouders 30 dagen gratis op proef!
  • Bij ons kun je vrijblijvend een persoonlijk advies krijgen!
  • Laptophouders voor de mobiele werkplek vaak binnen 48 uur geleverd!
  Met 100% tevredenheidsgarantie! Niet goed? Geld terug!
 • 100% Tevredenheidsgarantie!

  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed? Geld terug!
  • Alle laptophouders voor de vaste werkplek kunnen 30 dagen gratis op proef.
  • Laptophouders uit voorraad vaak binnen 48 uur geleverd!
  Op zoek naar vrijblijvend persoonlijk advies? Neem contact op!

12 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Laptophouder

Een laptophouder of laptopstandaard is een ergonomisch verantwoord hulpmiddel. Je kunt met een standaard de laptop verhogen, hierdoor hoef je niet steeds met een geboden nek te werken. Hierdoor ontstaat er namelijk veel druk op je nek en schouders, wat kan leiden tot fysieke klachten.

Ergonomische beeldschermhoogte

Een nadeel van het gebruik van een laptop is dat u niet in staat bent om toetsenbord en beeldscherm onafhankelijk van elkaar te positioneren. Hierdoor is een ergonomische verantwoorde opstelling van toetsenbord (juiste afstand) en beeldscherm (juiste hoogte) niet mogelijk. Dit komt omdat het beeldscherm vast zit aan het toetsenbord. Met een laptophouder kunt u het beeldscherm op de door u gewenste hoogte instellen. Hierdoor wordt de kijkafstand geringer en wordt het beeldscherm op de juiste hoogte gepositioneerd. Onnodige oog- en nekbelasting wordt zo voorkomen.

Juiste combinatie

Onderzoek toont aan dat het gebruik van een laptop in combinatie met een laptopstandaard, een externe muis en een aparte toetsenbord ruim 20% verbetering oplevert in comfort en 30% minder nekbelasting. Ook wordt de productiviteit 15% hoger door gebruik te maken van een losse muis, extern toetsenbord en een laptopstandaard.

Laptopstandaard voor onderweg

In ons assortiment vind je verschillende soorten en maten laptophouders. Zo kan het zijn dat je vaak verandert van werkplek, dan is het handig en verstandig dat je voor een laptopstandaard inklapbaar kiest. Mocht je dan klaar zijn met werken op de ene werkplek, dat je dan gemakkelijk de houder mee kunt nemen naar je volgende locatie.

30 dagen gratis proefplaatsing

Bij het kiezen van een laptopstandaard kun je rekening houden met verschillende zaken. Zo hebben we laptophouders bijvoorbeeld geschikt voor 14 inch laptops of voor de grotere laptops van 17 inch. We hebben een laptophouder voor elke laptop. Mocht je niet geheel zeker zijn van welke geschikt is, vraag gerust advies en we helpen graag. Je kunt tevens een laptopstandaard 30 dagen gratis op proef uitproberen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren