Ergostars Slide compact toetsenbord

Art.nr. 104231
Dit compacte toetsenbord beschikt over een geïntegreerd, volledig functionerend numeriek toetsenbord dat zijwaarts uitgeschoven kan worden.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  69,- excl. btw  83,49 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, als een product niet voldoet krijg je het geld terug.

Omschrijving

Posturite

Het Ergostars slide compact toetsenbord heeft een numeriek toetsenbord dat zijwaarts uitgeschoven kan worden.

Geïntegreerd

Het geïntegreede numerieke toetsenbord kan eenvoudig in en uit het toetsenbord worden geschoven. Hierdoor kan het toetsenbord het grootste deel van de tijd als compact en klein toetsenbord worden gebruikt. Alleen wanneer je het numerieke deel echt nodig hebt kan het toetsenbord als regulier toetsenbord fungeren.

Numeriek toetsenbord

Het uitschuifbare numerieke deel vermijdt de noodzaak om een apart numeriek toetsenbord te kopen bij het Ergostars slide compact toetsenbord. Het numerieke deel schuift alleen naar rechts uit.

Aanbevolen door professionals

  • Uitschuifbaar numeriek deel
  • Ergonomische gevormd
  • Gemakkelijk mee te nemen

Specificaties

Lichamelijke klachten Nekklachten, Polsklachten, Schouderklachten
Type aansluiting Bedraad
Type toetsenbord Mini-compact toetsenbord
Functietoetsen Ja
Sneltoetsen Nee
Compatibiliteit Mac, Windows
Toetsenbord indeling Qwerty
Geïntegreerde USB hub Ja
Breedte 180 mm
Lengte 330 mm
Dikte 33 mm
Type schakelaar Membraam
Numeriek Ja
Kleur Zwart

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Toetsenbord

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren