Freestyle 2 Solo gesplitst toetsenbord

Art.nr. BSHW040.100005
Freestyle 2 Solo toetsenbord heeft een QWERTY Layout en is erg veelzijdig in gebruik.
Vanaf € 129,00 excl. btw € 156,09 incl. btw

Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, als een product niet voldoet krijg je het geld terug.

Omschrijving

Kinesis

Het Freestyle 2 Solo gesplitst toetsenbord valt op doordat het via eenvoudige mechanismen is te gebruiken in veel verschillende posities.

QWERTY

Dit toetsenbord heeft een QWERY layout en is niet leverbaar met een AZERTY layout.

Ontwerp

Het toetsenbord is een uitstekende oplossing voor pols- en onderarmklachten. Door het ontwerp kunnen de polsen namelijk in ontspannen houding gebruikt worden. Probeer het Freestyle 2 gesplitst toetsenbord gerust 30 dagen gratis op proef.

Aanbevolen door professionals

  • Eenvoudig instelbaar
  • Prettig en geruisloos typen
  • Ergonomisch

Specificaties

Lichamelijke klachtenOnderarmklachten, Polsklachten
Links- of rechtshandigLinks- en rechtshandig
Type aansluitingBedraad
Type toetsenbordGesplitst toetsenbord
FunctietoetsenJa
SneltoetsenJa
CompatibiliteitMac, Windows
Toetsenbord indelingQwerty
Geïntegreerde USB hubNee
Breedte388-460 mm
Lengte178 mm
Dikte25-108 mm
Type schakelaarMembraam
NumeriekJa
KleurZwart

Downloads

Productsheet≈1 MBPDFDownloaden

Vragen van klanten over Toetsenbord

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden