Goldtouch Travel gesplitst toetsenbord

Art.nr. 100993 - 100994
Je kunt het Goldtouch travel toetsenbord overal mee naar toe nemen. De toetsgrootte is groot genoeg om ook met grotere vingers goed te kunnen werken. Verkrijgbaar in bedraad of draadloos.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  180,- excl. btw  217,80 incl. btw


Op voorraad

* Verplichte velden

Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, als een product niet voldoet krijg je het geld terug.

Omschrijving

Het Goldtouch travel 2 gesplitst toetsenbord is, zoals de naam het al zegt, geschikt om mee te reizen. Ondanks dat je er mee kan reizen is de toetsgrootte groot genoeg, zodat je er ook met grotere vingers mee kan werken. De toetsaanslag is, net als bij het veelgeprezen ‘gewone’ Goldtouch verstelbare toetsenbord, bijzonder comfortabel en verantwoord.

Funtionaliteiten

De Goldtouch travel Go2 is in een hoek tot 30 graden instelbaar. Het toetsenbord is uitgerust met een 200 centimeter lange USB-kabel.

Numeriek toetsenbord

Het toetsenbord is zo ontworpen, dat het product gemakkelijk invouwbaar is. Het betreft een compact toetsenbord, dat betekent dat het toetsenbord geen numeriek gedeelte heeft. Wanneer je veel cijfers in moet voeren is het aan te raden om een numeriek toetsenbord te gebruiken naast het gewone toetsenbord. 

Ergonomisch

Vanwege het compacte design van de Goldtouch travel Go2 wordt de reikafstand naar de muis verlaagd. Hierdoor wordt de belasting van de schouders en onderarmen verlaagd.Tevens kan je als gebruiker geruisloos typen en heeft het de Goldtouch gesplitst toetsenbord een grote spatiebalk.

Aanbevolen door professionals

  • Lichtgewicht
  • Draagbaar
  • Comfortabel

Specificaties

Lichamelijke klachten Onderarmklachten, Polsklachten
Links- of rechtshandig Links- en rechtshandig
Type toetsenbord Gesplitst toetsenbord
Functietoetsen Ja
Sneltoetsen Ja
Compatibiliteit Mac, Windows
Toetsenbord indeling Qwerty
Geïntegreerde USB hub Nee
Breedte 343 mm
Lengte 152 mm
Dikte 22.9 mm
Type schakelaar Membraam
Numeriek Nee
Kleur Zwart

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Productuitleg

1,26 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Toetsenbord

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren