Natural gesplitst toetsenbord

Art.nr. IMHW040.100011
Het geavanceerde ergonomische ontwerp van het Natural Ergonomic Keyboard 4000 zorgt ervoor dat u comfortabel kunt typen.
Lees meer..
Vanaf  67,- excl. btw  81,07 incl. btw

Op voorraad

* Verplichte velden

Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, als een product niet voldoet krijg je het geld terug.

Omschrijving

Microsoft

Met het gesplitst toetsenbord van Natural Ergonomic Keyboard 4000 kun je comfortabel typen. Het geavanceerde ergonomische ontwerp zorgt hiervoor. De zachte handpalmsteun is zeven millimeter hoger dan het toetsenbord, waardoor de polsen in een natuurlijke hoek komen te staan.

Zoomregelaar en sneltoetsen

Met de zoomregelaar in het centrum van het toetsenbord kunt u eenvoudig inzoomen op digitale foto's en documenten. Daarnaast bevat dit toetsenbord een aantal sneltoetsen, zoals ‘Mijn Favorieten'-toetsen, back- en forward-toetsen, en programmeerbare sneltoetsen. Sneltoetsen kunnen je werk stukken eenvoudiger maken.

Ergonomisch

Door het ontwerp van de 4000 kunnen je polsen en handen in ontspannen houding rusten op de zachte handsteun van het toetsenbord. Dit Microsoft gesplitst toetsenbord geeft comfort en ondersteuning aan de gebruiker.

Aanbevolen door professionals

  • In hoogte instelbaar
  • Prettig toetsgevoel
  • Veel snelkeuzetoetsen

Specificaties

Lichamelijke klachten Onderarmklachten, Polsklachten
Links- of rechtshandig Links- en rechtshandig
Type aansluiting Bedraad
Type toetsenbord Gesplitst toetsenbord
Instelbare knoppen Nee
Functietoetsen Ja
Sneltoetsen Ja
Compatibiliteit Mac, Windows
Toetsenbord indeling Qwerty
Geïntegreerde USB hub Nee
Breedte 503 mm
Lengte 262 mm
Dikte 82 mm
Type schakelaar Membraam
Numeriek Ja
Kleur Zwart

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Gebruiksaanwijzing Microsoft Natural Ergonomic 4000

1,03 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Toetsenbord

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren