Clevy Toetsenbord Kindertoetsenbord

Art.nr. 101345
Het Clevy Keyboard is een aantrekkelijk vormgegeven toetsenbord, speciaal ontwikkeld om jonge kinderen te ondersteunen bij het aanleren van schrijf- en toetsenbordvaardigheden.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  119,- excl. btw  143,99 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

Het gebruik van kleine letters op het kindertoetsenbord biedt kinderen ondersteuning en overzicht, omdat ze met dezelfde letters typen als waarmee ze leren schrijven. Met het Clevy Keyboard maken kinderen op verantwoorde wijze kennis met de computer. 

Robuust toetsenbord

Het Clevy toetsenbord heeft een robuuste constructie waardoor het toetsenbord tegen een behoorlijk stootje kan.

Overlay

Daarnaast kan het Clevy toetsenbord worden voorzien van een Clevy overlay speciaal voor kinderen en volwassenen met een verminderde motoriek. Vraag vrijblijvend voor advies over het kindertoetsenbord aan bij onze experts.

Aanbevolen door professionals

  • Moderne en verantwoorde ondersteuning bij het aanleren van schrijfvaardigheden
  • Het lettertype sluit aan bij lees- en schrijfmethoden
  • Vroegtijdige ondersteuning bij het aanleren van typ- en toetsenbordvaardigheden
  • Vrolijk en functioneel kleurgebruik ter bevordering van conceptueel inzicht
  • Verticale indeling van de toetsen

Specificaties

Lichamelijke klachten Coördinatieproblemen
Links- of rechtshandig Links- en rechtshandig
Type aansluiting Bedraad
Type driver Plug and play
Type toetsenbord Speciaal toetsenbord
Toetsenbord indeling Qwerty

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Overzicht ergonomische toetsenborden

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

De volgende producten zijn misschien ook interessant

Clevy toetsenbord Overlay

Clevy toetsenbord Overl...

Aanbiedingsprijs  119,- excl. btw  143,99 incl. btw

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren