Goldtouch V2 zwart gesplitst toetsenbord

Art.nr. 100997
De Goldtouch Adjustable biedt een natuurlijke stand, waardoor comfort, gewenning en productiviteit worden gestimuleerd.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  198,- excl. btw  239,58 incl. btw


Op voorraad

* Verplichte velden

Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

De Goldtouch Adjustable gesplitst toetsenbord is traploos in breedte en hoogte verstelbaar, waardoor hand, pols en arm in een meer neutrale en natuurlijke stand staan, dan bij traditionele toetsenborden.

Toepassingen

Het gebruik van het Goldtouch Adjustable V2 keyboard vergroot het comfort en, na enige gewenning, de productiviteit. Het toetsenbord heeft een geïntegreerd numeriek gedeelte en is smaller dan een traditioneel toetsenbord.

Combineren

Het toetsenbord is eventueel te combineren met het Goldtouch handpalmkussen en het Goldtouch numeriek toetsenbord (niet meegeleverd). De Goldtouch gesplitst toetsenbord kun je 30 dagen gratis op proef proberen.

Aanbevolen door professionals

  • Traploos instelbaar
  • Prettig toetsgevoel
  • Ergonomisch

Specificaties

Lichamelijke klachten Onderarmklachten, Polsklachten
Links- of rechtshandig Links- en rechtshandig
Type aansluiting Bedraad
Type toetsenbord Gesplitst toetsenbord
Functietoetsen Ja
Sneltoetsen Nee
Compatibiliteit Windows
Toetsenbord indeling Qwerty
Breedte 39-46 cm
Lengte 18 cm
Dikte 2-11 cm
Numeriek Ja
Kleur Zwart

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Productuitleg 

1,31 MB PDF Downloaden

Goldtouch Adjustable V2 Keyboard Informatie

1012,71 KB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Overzicht ergonomische toetsenborden

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren