Kinesis Advantage Toetsenbord

Art.nr. 101412

Het Kinesis Advantage toetsenbord laat je in een natuurlijke houding gebruik maken van het toetsenbord. Hiermee kunnen RSI klachten worden voorkomen.

Lees meer..

Aanbiedingsprijs  410,- excl. btw  496,10 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

Kinesis

Het bijzondere ontwerp van het Kinesis Advantage toetsenbord leidt tot verlaging van de spierspanning. De speciale vorm zorgt ervoor dat je in een natuurlijke houding kunt werken.

Professioneel toetsenbord

Het Kinesis toetsenbord is met name geschikt voor professionele computergebruikers die met tien vingers typen. 

Lange USB

De Kinesis Advantage toetsenbord beschikt over een 1.5 meter lange USB-Kabel.

Aanbevolen door professionals

  • Geïntegreerde 2 port USB hub
  • Extra toetsen worden bijgeleverd
  • Prettig toetsgevoel

Specificaties

Lichamelijke klachten Onderarmklachten, Polsklachten
Links- of rechtshandig Rechtshandig
Type aansluiting Bedraad
Type toetsenbord Speciaal toetsenbord
Compatibiliteit Mac, Windows
Toetsenbord indeling Qwerty
Geïntegreerde USB hub Nee
Breedte 42 cm
Lengte 20 cm
Dikte 7 cm
Kleur Zwart

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Kinesis advantage toetsenbord informatie

995,63 KB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Overzicht ergonomische toetsenborden

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren