Specials

13 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Speciaal toetsenbord

De speciale toetsenborden zijn onder andere ontwikkeld voor slechtzienden en mensen die maar met één hand kunnen typen. Ook zijn er toetsenborden ontwikkeld voor een zo laag mogelijke spierspanning. Wij vinden het belangrijk dat het toetsenbord aansluit op jouw situatie en bijdraagt aan een gezonde werkoplossing.

Low Vision hulpmiddelen

Bij slechtziendheid, ook wel Low vision genoemd, zijn goede hulpmiddelen essentieel om het werken met een computer aangenaam te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toetsenbordstickers met een duidelijk contrast. Door het duidelijke contrast zijn de zwarte letters en symbolen goed te onderscheiden. Het toetsenbord Clevy Big Keys Contrast is speciaal ontwikkeld voor slechtzienden en ouderen. De witte letters op zwarte toetsen zorgen voor een groot contrast wat de leesbaarheid ten goede komt. Laat je adviseren over alle mogelijkheden van onze low vision hulpmiddelen.

Toetsenbord voor één hand

Voor personen waarbij het mogelijk is slechts één hand te gebruiken, zijn er speciale toetsenborden ontwikkelt. Denk hierbij aan de volgende situaties:
  • Bij een letsel, verlamming of aangeboren afwijking aan één van de handen.
  • Personen met een geamputeerde arm.
  • Bij personen met een slijmbeursontsteking in met name de schouder waardoor zij het toetsenbord maar middels 1 hand kunnen bedienen.
  • Personen die na een schouderoperatie niet in staat zijn een standaard toetsenbord te bedienen.
  • Bij Carpaal tunnel syndroom.
  • Bij een tennisarm.
Onze adviseurs geven je graag advies over welk toetsenbord passend is in jouw situatie.

Verminderen van spierspanning

Er zijn speciale toetsenborden ontwikkelt die de spierspanning verminderen. Fysieke klachten als gevolg van spierspanning kunnen hiermee worden voorkomen. Zo wordt het toetsenbord Safetype geacht RSI klachten te verminderen of te verhelpen.

Vragen? Stel ze gerust. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze!

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren