24/7 control & dealingroom concepten

Aan het meubilair in control- en dealingrooms worden hoge eisen gesteld. En dat is logisch want in dergelijke omgevingen vinden bedrijfscruciale processen plaats, die niet onnodig verstoord mogen worden.

Laat je terugbellen Meer informatie

24/7 Controlroom werkplek

Deze opstelling wordt veel gebruikt in controlrooms waar met meerdere personen in verschillende shifts wordt gewerkt. Het blad is voorzien van een kromming, zodat alle apparatuur voor iedere gebruiker goed zichtbaar is. De afstanden naar monitoren en andere randapparatuur kunnen aangepast worden per gebruiker. Ieder frame heeft een gemakkelijk kabelmanagement systeem ingebouwd.

Meer controlroom werkplekken

Air Traffic Control werkplek

Deze opstelling is speciaal ontwikkeld voor Air Traffic Controlrooms. Hier wordt gewerkt door verschillende personen in shifts van 1 á 2 uur. De medewerkers moeten snel kunnen reageren op de veranderende omstandigheden en binnenkomende informatie. In deze stressvolle situaties moeten alle randvoorwaarden en dus ook het meubilair perfect afgestemd zijn op de werkzaamheden.

Meer air traffic controlrooms

Trading floor werkplek

Deze werkplek wordt door één persoon tegelijk gebruikt, maar kan voor verschillende personen elektrisch op maat worden ingesteld. Alle instellingen kunnen zeer nauwkeurig aangepast worden. Hierdoor kan men zeer snel reageren op bijvoorbeeld beurskoersinformatie die binnenkomt. Alle apparatuur die nodig is op de beursvloer kan goed verwerkt worden in het meubel.

Meer trading werkplekken

24/7 Control- & dealingroom concepten

Aan het meubilair in control- en dealingrooms worden hoge eisen gesteld. En dat is logisch, want in dergelijke omgevingen vinden bedrijfscruciale processen plaats, die niet onnodig verstoord mogen worden. Daarnaast ligt ook de fysieke belasting van het meubilair zelf vele malen hoger dan bij standaard gebruik. Bij een 24-uurs bezetting op basis van zeven dagen per week is de belasting van de werkplekken ruim vier keer groter dan bij een standaard 40-urige werkweek. Hiervoor is de laatste jaren een gespecialiseerd meubilairprogramma ontwikkeld. Door de modulariteit en flexibiliteit van het systeem is iedere denkbare control en dealing room desk te construeren in zowel vorm als formaat.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen 3 hoofdgroepen.

  • Trading floor
  • Controlroom
  • Air Traffic Support

Beeldschermen

De 24-uurs werkplek faciliteert vrijwel altijd meerdere beeldschermen. De vereiste instelbaarheid van de beeldschermen is afhankelijk van de werkzaamheden die achter de werkplek plaatsvinden en het aantal gebruikers gedurende de dag. In optima forma worden alle beeldschermen gelijktijdig elektrisch aangestuurd in de hoogte en de diepte. Op basis van het aantal en het formaat van de beeldschermen wordt de frameconstructie zo aangepast dat deze 100% is afgestemd op de behoefte.

Zit/Sta

Afwisselend zittend en staand werken is bevorderlijk voor de productiviteit en concentratie. Dat is in een veeleisende werkomgeving als een control/dealing room van cruciaal belang, omdat de gebruiker tijdens het werk vrijwel uitsluitend op zijn werkplek is. Een bijkomend voordeel is dat afwisselend zittend en staand werken preventief werkt tegen lichamelijke klachten en bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Het bereik van de hoogte instelling is 62-128 cm en wordt elektronisch aangestuurd door krachtige fluisterstille motoren.

Bedieningspaneel

De bediening van de complete werkplek is ondergebracht in een fraai vormgegeven RVS bedieningspaneel. Zo kan de gebruiker op basis van zijn ergonomische behoefte de werkplek eenvoudig en snel instellen.

 Meer informatie

Voorbeelden van opstellingen

 

24-uurs Bureaustoelen

Op 24-uurs werkplekken wordt dag en nacht gewerkt. Als een stoel een jaar lang 24 uur per etmaal wordt gebruikt, correspondeert dat met maar liefst zeven jaar voor een gewone kantoorstoel. Aan zo’n stoel dienen dan ook enorm hoge eisen te worden gesteld. Hij moet extra robuust en comfortabel zijn, maar hij moet zeker ook altijd ‘fris’ aanvoelen. Health2Work biedt een volledig assortiment 24-uurs stoelen voor verschillende toepassingen.

Ons assortiment 24-uurs bureaustoelen

Vrijblijvend advies

Heine weet alles over 24/7 werkplekken. Direct gratis advies via 088 240 00 60.

  • 24/7 werkplekken van Health2Work zijn volledig naar wens aan te passen.
  • De hoogte van beeldschermen kan eenvoudig worden aangepast.
  • Naast het standaard aanbod aan 24/7 werkplekken zijn er vele maatwerk oplossingen. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren