Adjustable Sit-Stand Desk Riser

Art.nr. 101025 - standaard
Met de Adjustable Sit-Stand Desk Riser verander je een zitbureau eenvoudig in een zit-sta bureau.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  350,- excl. btw  423,50 incl. btw


Op voorraad

* Verplichte velden

Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

Bakker Elkhuizen

De Adjustable Sit-Stand Desk Riser is een zit-sta platform die gebruikt kan worden om staand te werken aan een regulier bureau. Dankzij het grote instelbereik, van 15 tot 50 cm, is het zit-sta platform geschikt voor alle gebruikers.

Het platform van de Desk Riser is groot genoeg voor twee beeldschermen, een monitorarm of een beeldscherm en een laptop.

Eenvoudig in hoogte verstelbaar

De Desk Riser is eenvoudig in hoogte verstelbaar danzij de geïntegreerde gasveren. Doormiddel van twee eenvoudig te bereiken hendels kan het platform omhoog en naar beneden worden bijgesteld. Doordat het verstelmechanisme ervoor zorgt dat het zwaartepunt van de Desk Riser centraal blijft, staat deze zeer stabiel.

Twee varianten

De Adjustable Sit-Stand Desk Riser is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Aanbevolen door professionals

  • Werk staand bij een regulier bureau
  • Eenvoudig in hoogte verstelbaar dankzij gasveren
  • Vijftien verschillende standen

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten
Afmeting (L x B x H) 590 x 890 x 150 mm
Verstel frequentie Regelmatig (flexwerkplek)
Bevestiging Op het bureau
Maximale belasting in kg 15 kg

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Zit-sta werkstation

Waarom een flatscreenarm of monitorsteun?

Om uw beeldscherm goed in te stellen, is het belangrijk dat je de hoogte, afstand en kijkhoek kunt instellen. Door gebruik te maken van een flatscreenarm of monitorsteun zet je je beeldscherm in een handomdraai in de juiste positie. Als je veel gebruik maakt van flexwerkplekken is een makkelijk instelbare flatscreenarm handig, zodat iedere medewerker de moeite zal nemen om het scherm op de juiste hoogte en afstand te plaatsen. 

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Dual of Multiscreen?

De grote beeldschermen van 22’’ of meer, kunnen ook in tweeën gedeeld worden, waardoor een dualscreen oplossing gecreëerd wordt. Steeds meer computergebruikers werken met twee of meer applicaties tegelijk, waarbij informatie van de ene applicatie vergeleken moet worden met die van een andere of moet worden gekopieerd van de ene naar de andere.

In deze gevallen is het prettig en werkt het veel efficiënter om beide applicaties naast elkaar weer te geven. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat hiermee bij specifieke taken 33% minder fouten gemaakt worden en de productiviteit minimaal 11% hoger is (Colvin, 2004).  

Wat is de juiste hoogte van mijn beeldscherm?

Een monitor moet op de juiste hoogte en afstand worden geplaatst. De hoogte van het scherm wordt als volgt bepaald: de bovenrand van het scherm moet op of iets lager dan ooghoogte staan. Als je niet blind kunt typen, moet de monitor lager, zodat je minder nekbelasting hebt. Je kijkt immers continu én naar de monitor én weer naar het toetsenbord. De kijkafstand in onderstaande tabel is bij benadering. De formule om de exacte kijkafstand te bepalen is: de tekenhoogte (hoogte van de letter op het scherm in mm x 165 / Letterype Arial 10 is 4 mm hoog. Dus is de kijkafstand 66 cm) De kijkhoek is ook van belang voor de productiviteit van de medewerker. De ideale kijkhoek is tussen de 15 en 30°.  

juiste hoogte van een beeldscherm

Bekijk onze flatscreenarmen en monitorsteunen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren